Eurovision 2024: Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι

Η Ελλάδα είναι παρούσα στη Eurovision 2024 και εκπροσωπείται από τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», η οποία έκανε την πρώτη τεχνική πρόβα της τη Μ. Δευτέρα (29/04).

Συγκεκριμένα, η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και, λίγο αργότερα, οι διοργανωτές δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες.

Κατά την εμφάνισή της, η Μαρίνα Σάττι διατηρεί την ίδια στάση που είδαμε στο επίσημο βίντεο – φοράει ένα λαμπερό μοβ ρούχο, συνδυασμένο με μαύρες μπότες. Η Μαρίνα Σάττι

έχει τέσσερις χορευτές – τρεις άνδρες και μία γυναίκα – που την πλαισιώνουν και συνδυάζουν κινήσεις χορού του δρόμου με παραδοσιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα από την κάμερα – η Μαρίνα Σάττι συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχη και ζωντανά στη σκηνή.

Όσον αφορά στα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα και ενέργεια – με τα νέον ροζ αιωρούμενα γραφικά στους κύβους και τα γραφικά τύπου grafitti στις οθόνες LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Ακόμα, ο ρυθμός του «Ta-ta-ta» δονεί την αρένα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ieidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα