Χανιά: Έκοψε την πίτα του το Κύτταρο Χαλέπας (φωτο)

Το Κύτταρο Χαλέπας έκοψε την πρωτοχρονιάτικα πίτα το Σάββατο βράδυ, στον φιλόξενο χώρο ‘’ΔΙΟΓΕΝΗΣ’’, στον Πλατανιά.

Αρκετά μέλη και φίλοι του  Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους, το κέφι και την θετική τους διάθεση την όμορφη αυτή εκδήλωση.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας της Αγίας Μαγδαληνής, πάτερ Νικόλαος Πατσουράκης, που πάντα υποστηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου με την έμπρακτη στήριξή του.

Κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι εθελοντές του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης,

που λειτουργεί από το 2011 στο ισόγειο του ΕΛΜΕΠΑ, στη Χαλέπα. 

Τις απονομές έκαναν: η κ. Ελένη Ζερβουδάκη,η κ. Κατερίνα Μανιμανάκη, η κ. Μαρία Πετραντωνάκη, ο κ. Φραγκίσκος Χατζηαγγελάκης, ο κ. Στέφανος Καβαλιεράκης και ο κ. Σπύρος Αδοντάκης.

Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Κύτταρο Χαλέπας» ευχαριστεί τους παρακάτω για την επιτυχία της εκδήλωσης:

     Την διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αναψυχής ‘’Διογένης’’ για την φιλοξενία, τα γευστικά εδέσματα και την περιποίηση    Την υπέροχη μελωδική τετραμελή ορχήστρα που διασκέδασε με τα όμορφα ελαφρολαϊκά ακούσματα τους παρευρισκόμενους     Το χρυσοχοείο Δώρα/Γιώργος Κυριακάκη, για την προσφορά ενός χρυσού δαχτυλιδιού , που αντιστοιχούσε στο φλουρί. Τυχερή ήταν η κυρία Αντιγόνη Βενιανάκη, που ευχόμαστε η τύχη , η χαρά και η ευτυχία να πλημμυρίζει την ζωή της.       Το εργοστάσιο ζύμης Αδελφών ΄’ΧΙΩΤΑΚΗ’’ για την προσφορά της νοστιμότατης βασιλόπιτας, για ακόμη μια φορά.     Τέλος όλους όσους μας πλαισίωσαν και μας έδωσαν ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση ,με την αποδοχή τους. Είναι σημαντικό στις μέρες μας, να μπορείς να δίνεις και να παίρνεις αγάπη, πράγμα που γίνεται συχνά στην καθημερινότητά μας
Keywords
Τυχαία Θέματα