Χανιά: Η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς καταδικάζει την εισαγωγή κινητών τηλεφώνων στην φυλακή Αγυιάς

Με δριμεία καταδικαστική ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης Χανίων αναφέρεται στην αποκάλυψη από το Flashnews.gr το βράδυ της Κυριακής 12/5 για την σύλληψη  ενός υπαλλήλου της εξωτερικής φρουράς των φυλακών στην Αγυιά ο οποίος κατηγορείται ότι εισήγαγε κινητά τηλέφωνα σε χώρο στον οποίο έχουν πρόσβαση οι κρατούμενοι.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αισθήματα, θυμού λύπης και απογοήτευσης πληροφορηθήκαμε ότι εξωτερικός φρουρός προέβη σε παράνομες δραστηριότητες την Παρασκευή 10/05/2024.

Οι ενέργειες

αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες από το σύνολο του προσωπικού του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Σωφρονιστικών Καταστημάτων Χανίων (Τ.Ε.Φ.Σ.Κ ) που στα 24 χρόνια υπηρεσίας δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα υπηρετώντας και εφαρμόζοντας το νόμο με αυταπάρνηση.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν εξωτερικός φρουρός για μόλις 7 μήνες προερχόμενος από τις τάξεις της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας όπου εργαζόταν για δύο χρόνια σαν σωφρονιστικός υπάλληλος στο κατάστημα κράτησης Χανίων και τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

Η σύλληψη του έγινε από στελέχη της υπηρεσίας μας Τ.Ε.Φ.Σ.Κ Χανίων τα οποία συγχαίρουμε, κατόπιν προσχεδιασμένης επιχείρησης.

Είναι η πρώτη και θέλουμε να πιστεύουμε η τελευταία περίπτωση που «συνάδελφος» προδίδει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και του νόμου και σαν Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης Ν. Χανίων επιθυμούμε την παραδειγματική τιμωρία του για την παράβασης της αποστολής που του είχε ανάθεσή Πολιτεία και για την σπίλωση της τιμής και της υπόληψης των συναδέρφων και της Υπηρεσίας μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα