Ευχάριστη έκπληξη από τα Κεραμειά

Την Παρασκευή 16-2-2024 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπούλων Κεραμειών εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη του, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή εκδήλωση που είχε ως σκοπό την γνωριμία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Μελών και των Φίλων του Συλλόγου στον όμορφο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών του ΠΒΚ, στην οποία έκοψε και την βασιλόπιτα του.

Προσεγμένη από τους διοργανωτές η κάθε λεπτομέρεια, από την ατμοσφαιρική διακόσμηση και την διαρρύθμιση της αίθουσας μέχρι την ποιότητα των φαγητών και την ροή του προγράμματος, άφησε στους παρευρισκομένους τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση της.

Ο

πρόεδρος του Συλλόγου κ Στέλιος Μπούρλος αρχικά ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους, την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο Χανίων για την αρωγή τους σε θέματα υποστήριξης και λειτουργίας του Συλλόγου και παρουσίασε στόχους του Συλλόγου. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας αναφέρθηκε σε αδελφοποιήσεις με συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, Ακριτικών Νήσων και της Κύπρου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ύπαρξης υποδομών όπως η διαμόρφωση της πλατείας του χωριού και η ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται ο Σύλλογος, που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δράσεις και δραστηριότητες, που σχεδιάζονται για να φέρουν τους κατοίκους της κοινότητας κοντά αλλά και να υλοποιήσουν τους στόχους του.

Εντυπωσίασε η πρωτοβουλία του Συλλόγου να βραβεύσει τους προηγούμενους προέδρους της για την προσφορά τους δειχνοντας σεβασμό και τιμώντας την ιστορία του Συλλόγου, δείχνοντας δείγμα της ποιότητας και των αρχών που διέπουν την λειτουργία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ Καλογερής, οι Αντιδήμαρχοι κ Νικηφοράκης, Τσουπάκης, και Μιχαηλάκης, ο Διοικητής της Π.Υ Ν. Χανίων κ. Τσιλιμιγκάκης ο Διοικητής του 1ου ΠΣ Χανίων κ Μπόμπορη, ο εφημέριος της Ενορίας της Αγ Παρασκευής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Συγχαρητήρια  στο Σύλλογο για την εξαιρετική βραδιά που διοργάνωσε και τα νέα ήθη που εισήγαγε  και ευχή όλων η πραγματοποίηση των στόχων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχάριστη, Κεραμειά,efcharisti, kerameia