Γαύρος με λαδορίγανη

Υλικά1 κιλό γαύρο3 κ. σ. ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένηΧυμό 1 λεμονιού λεμονιούΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΡίγανηΕκτέλεσηΠροθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Πλύντε καλά το γαύρο και σκουπίστε τον με χαρτί κουζίνας.Αλατοπιπερώστε, ρίξτε τη ρίγανη και προσθέστε το σκόρδο.Τοποθετήστε το γαύρο σε ένα πυρέξ, προσθέστε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού kai ανακατέψτε απαλά.Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20- 25 λεπτά.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα