«Ήταν δυνατόν να αποτραπεί η κατάληψη της Κρήτης από τους Γερμανούς το 1941;» – Ομιλία στην ΟΑΚ

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), σας προσκαλούν στις 14 Μαίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ., στην ομιλία με Θέμα: “ Ήταν δυνατόν να αποτραπεί η κατάληψη της Κρήτης από τους Γερμανούς το 1941; Μαρτυρίες των γεγονότων της Μάχης “.

Η ομιλία θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο της ΟΑΚ στο Κολυμπάρι, με ομιλητή το Στέφανο Ανδριάνη, Αντιστράτηγο ε.α.,

Πολιτικό Μηχανικό.

Η παραπάνω ομιλία γίνεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης στο ευρύτερο κύκλο των εκδηλώσεων που ο Δήμος Πλατανιά και η ΟΑΚ συντονίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα με την επωνυμία ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2024.

Η ομιλία θα περιλαμβάνει και παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού ενώ όντας απευθυνόμενη και στους μαθητές των Σχολείων μας, πραγματοποιείται πρωινή ώρα.

Ο σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων, εντάσσεται στο πλαίσιο της Ιστοριογνωσίας, ιδιαίτερα από τους νέους ανθρώπους, η οποία είναι τόσο αναγκαία για τη σωστή απεικόνιση του μέλλοντος από τους νέους ανθρώπους.Η Πατριδογνωσία είναι αναγκαίος όρος επιβίωσης, τόσο της Πατρίδας όσο και της συνεχούς εμβάθυνσης της Ιστορικής γνώσης.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους ενδιαφέρονται για την Ιστορική γνώση να συμμετέχουν. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει διάλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήταν, Κρήτης, Γερμανούς, 1941 – Ομιλία, ΟΑΚ,itan, kritis, germanous, 1941 – omilia, oak