«Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και δεν άνοιγε» – Το χρονικό της φρίκης με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα

Προθεσμία για την Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο 23χρονος από το Νεπάλ ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία για το νεογνό που βρέθηκε πεταμένο σε χωματερή στη Βραυρώνα. Σύμφωνα με όσα είπε στην συμπληρωματική του κατάθεση στην αστυνομία ο 23χρονος ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες για δουλειά όπου και γνώρισε την σύντροφό του με την οποία συνήψαν ερωτική σχέση. Η 24χρονη σύντροφός του και μητέρα του νεογνού, δουλεύει τον τελευταίο μήνα σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα

ως καμαριέρα και έμενε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με άλλες τρεις γυναίκες. Πριν από δυο ημέρες άρχισε και εκείνος να εργάζεται και έμενε σε διαφορετικό δωμάτιο μαζί με άλλους τρεις άνδρες. Όπως ανέφερε στην αστυνομία γνώριζε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και μάλιστα μετά τον τοκετό είχαν σκοπό να παντρευτούν. Για την εγκυμοσύνη δεν το γνώριζε κανείς άλλος όπως είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχαν πάει σε γιατρό γιατί η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και ενώ δούλευε στην κουζίνα ως βοηθός μάγειρα τον ειδοποίησαν ομοεθνείς του ότι η σύντροφός του είναι κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και ότι κάτι συμβαίνει. Τότε ανέβηκε στο δωμάτιο και αφού χτυπούσε και φώναζε άνοιξαν με τη βία την πόρτα μαζί με άλλους ομοεθνείς του επίσης εργαζόμενους στο ξενοδοχείο και μπήκαν μέσα. Εκεί βρήκε την σύντροφό του «όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία ενώ αίματα υπήρχαν στο χώρο του μπάνιου». Το ζευγάρι ζήτησε από τους ομοεθνείς τους να τους αφήσουν μόνους τους στο δωμάτιο ενώ κάλεσαν ταξί για να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς από τις 8 Μαϊου η σύντροφός του παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιακή χώρα και όταν μεταφέρθηκε το απόγευμα της 9ης Μαϊου στο νοσοκομείο είχε αιμορραγία.

Οι δυο γυναίκες που έμεναν στο ίδιο δωμάτιο με την 24χρονη και εργάζονται ως καμαριέρες στο ίδιο ξενοδοχείο ανέφεραν στην αστυνομία ότι τελειώνοντας την εργασία τους πήγαν στο δωμάτιο και την βρήκαν στο μπάνιο όπου τους ανέφερε ότι είχε διάρροια ενώ καθόταν εκεί χωρίς να βγαίνει για τρεις ώρες χρησιμοποιώντας συνέχεια το καζανάκι της τουαλέτας κάτι που τους ανησύχησε. Τότε ειδοποίησαν τον σύντροφό της. Από την πλευρά της η διευθύντρια του ξενοδοχείου ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 23χρονος την ειδοποίησε ώστε να καλέσει ταξί γιατί η σύντροφός του έχανε τις αισθήσεις της και έπρεπε να πάνε σε νοσοκομείο γιατί είχε αιμορραγία. Όπως είπε η διευθύντρια δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ με τον δικηγόρο του Δημήτριο Ζορμπά θα απολογηθεί την Τρίτη καθώς πήρε προθεσμία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια

Στο μεταξύ, το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια.

Στις εικόνες αποτυπώνεται ο άνδρας από το Νεπάλ να κρατά στο αριστερό του χέρι δύο σακούλες -στη μία εκ των οποίων βρίσκεται το νεκρό βρέφος- και να τις αποθέτει σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Δείτε το βίντεο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα