Κακοποίηση ανηλίκων στο Ηράκλειο: Σοκάρουν οι εξελίξεις- Τρία τα ανήλικα θύματα του “νονού”

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης στο Ηράκλειο με φερόμενο θύμα έναν -πλέον- 20χρονο, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο -τώρα 50χρονος- νονός του ασελγούσε πάνω του, όταν εκείνος ήταν ακόμη ανήλικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από την καταγγελία του 20χρονου, ακολούθησαν δύο ακόμη καταγγελίες, από την 24χρονη – πλέον- αδελφή του φερόμενου θύματος και ακόμα μια κοπέλα ηλικίας σήμερα 17 ετών.

Οι νεαρές κοπέλες, ηλικίας 24 και 17- πλέον- χρονών, σύμφωνα με τις

πληροφορίες, κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι ο άνδρας είχε προβεί σε ασελγείς χειρονομίες εις βάρος τους ενώ οι ίδιες ήταν ακόμη σε πολύ μικρή ηλικία.

Στην περίπτωση του νεαρού άνδρα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η κακοποίηση του φέρεται να έλαβε χώρα κατά την περίοδο 2018-2019, όταν βρισκόταν στην ηλικία των 14 ετών.

Παράλληλα, η 24χρονη καταγγέλλουσα, αδελφή του 20χρονου, κατήγγειλε τον κατηγορούμενο για περιστατικά που είχαν γίνει κατά τις χρονικές περιόδους 2006 και 2010, ενώ η ίδια ήταν σε ηλικία 6 και 10 χρονών αντίστοιχα.

Τέλος, η 17χρονη κοπέλα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης πνευματική κόρη του 50χρονου, κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη για περιστατικό που είχε γίνει το 2012, όταν η ίδια βρισκόταν ακόμη στην τρυφερή ηλικία των μόλις 5 ετών.

Μετά τις συνεχόμενες καταγγελίες, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Μεγάλη Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοποίηση, Ηράκλειο, Σοκάρουν, - Τρία, “νονού”,kakopoiisi, irakleio, sokaroun, - tria, “nonou”