Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών για εργαλεία και μηχανήματα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και οι εργασίες στο χωράφι, στον κήπο, στην οικοδομή, είναι πυρετώδεις…

Το κατάστημα Agrocenter Ραμπαλάκος σε συνεργασία με την εταιρεία Nikolaou Tools, σας προσφέρουν μια τεράστια γκάμα εργαλείων και μηχανημάτων για κάθε είδους εργασία, για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες.

Εδώ οι αγρότες θα βρουν πολλές λύσεις για τις εργασίες τους στο χωράφι. Από το κόψιμο χόρτων και ξύλων, το κλάδεμα, μέχρι το ψέκασμα και

τις εργασίες ελαιοσυλλογής. Ηλεκτρικά ψαλίδια, αλυσοπρίονα, γεννήτριες, ψεκαστήρες, σκαπτικά και όλα τα μικροεργαλεία που θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη.

Λύσεις υπάρχουν επίσης και για τον οικοδόμο αλλά και όσους ασχολούνται με τις κατασκευές γενικότερα, με πληθώρα εργαλείων χειρός, ηλεκτρικών και μπαταρίας, σετ εξαρτημάτων, είδη προστασίας κ.α.

Ξεχωρίζει επίσης η ειδική σειρά με είδη συνεργείου αυτοκινήτου και αξεσουάρ αυτοκινήτου, για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και απλούς ιδιώτες.

Και φυσικά εδώ θα βρείτε πολλά είδη για το σπίτι όπως μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου, διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μέσα αποθήκευσης, αξεσουάρ κουζίνας και θερμαντικά σώματα σε διάφορους τύπους και διαστάσεις, κατάλληλα για το χώρο σας και την εξασφάλιση.

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο εδώ ή επισκεφθείτε το κατάστημα της Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ για να δείτε τα προϊόντα από κοντά και να μάθετε περισσότερα…

Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ
1ο χλμ Νέας Ο.Ε. Χανίων-Κισσάμου
Τηλ.: 28210 73850

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυκλοφόρησε,kykloforise