Με γκολ κρίνεται ο τίτλος στη Stoiximan Σουπερ Λιγκ

Οριακή και η κατάσταση στο Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να βαδίζει προς μεγάλη αποτυχία, ενώ στην Ιταλία ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Αταλάντα και Γιουβέντους μαγνητίζει την προσοχή μας.

858. ΟλυμπιακόςΑΕΚ (20:00)

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έβγαλαν στην Τούμπα την εικόνα που είχαν στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Κούραση και βεβιασμένες ενέργειες συνετέλεσαν στην ήττα. Η ΑΕΚ είχε όλο

το χρόνο να προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι, με νίκη ρεαλιστικά τελειώνει το πρωτάθλημα. Μεγάλο και το κίνητρο του Ολυμπιακού, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος της 4ης θέσης. Θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα σε επίπεδο ενέργειας για 90 λεπτά, θα πάμε προς τα δεξιά, πιστεύοντας ότι θα σκοράρουν στο Φάληρο. Χ2 & Over 1,5 1.87. (Stoiximan)

Μπορείτε να δείτε επίσης τα προγνωστικά για αγγλια euro 2024.

859. ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός (20:00)

Με σφραγίδα Λουτσέσκου κέρδισε ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Ολυμπιακό, χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με εμφανή τη μεγάλη θέληση για να μείνει εντός τίτλου. Συνεχίζει και πάλι στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, που έχει μπει σε δίνη εσωστρέφειας μετά τις τραγικές εμφανίσεις και ήττες με ΑΕΚ και Άρη. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά θα έχουν το νου τους και στο τι γίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάτι που ίσως τους αποσυντονίσει και δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει αποτέλεσμα. 1Χ & Over 2,5 2.15. (Stoiximan)

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα