Πολυνίκης όμιλος στην περιφέρεια Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2024 ο ΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Με τέσσερα έπαθλα στην κλάση των Optimist και έξι αθλητές Optimist στην πρόκριση των Εθνικών ομάδων καθώς και όλους τους αθλητές του ILCA4 ,ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, απέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ότι η ομαδική δουλειά αποδίδει και υπάρχει βάθος και συνέχεια στο αγωνιστικό τμήμα .

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα είναι ότι εκτός από τα έπαθλα, όλοι οι αθλητές είχαν
εξαιρετική παρουσία αφού στην πρώτη δεκάδα κατατάχθηκαν πέντε αθλητές, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε με σημαντική διαφορά την πρώτη θέση ως πολυνίκης όμιλος με 24 βαθμούς έναντι του ΝΟ Πάρου με 17,του ΝΟ

Άνδρου με 10 και ΝΟ Χίου με 2 βαθμούς.

Στα U16 κορίτσια η Σινάνη Κωνσταντίνα με τριπλή ισοβαθμία κατετάγη 3η στη Γενική και 3η στα κορίτσια χάνοντας την πρώτη θέση που κατείχε μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία, από την Κοκκίνου Κανέλλου Χρυσούλα του ΝΟ Άνδρου στις και τη δεύτερη θέση από τη Ραγκούση Κων/να του ΝΟ Πάρου στις λεπτομέρεις.

Στα αγόρια U16 ο Άγγελος Νικολάου ήρθε 5ος στη γενική και 2ος πίσω από τον Γκουρογιάννη του ΝΟ Πάρου.

Στα κορίτσια U11 η Περογιάννη Ερωφίλη ήρθε 2η αποδεικνύοντας ότι υπάρχει συνέχεια στο τμήμα που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Στη δεκάδα είχαμε 3η Σινάνη Κων/να 5ος Άγγελος Νικολάου 6η Παίσιος Ίντα Ματθαία
8ος Διακάκης Γαβριήλ και 10ος Φυλλαδιτάκης Γιώργος.

Οι υπόλοιποι αθλητές κατατάγηκαν:
Ζανιδάκης Γιάννης 23ος , Κερπινής Άγγελος 37ος Κομισοπούλου Χριστίνα 39η ,Λειβαδιτάκης Αλέξανδρος 42ος ,Σηφάκης Μανώλης 43ος Μαρκάκης Δομήνικος 53ος και Περογιάννη Ερωφίλη 76η.
Πρόκριση πήραν οι : Σινάνη Κων/να, Άγγελος Νικολάου, Παίσιος Ίντα Ματθαία, Διακάκης Γαβριήλ, Φυλλαδιτάκης Γιώργος και Ζανιδάκης Γιάννης.

Στα ILCA 4 όλοι οι προκρίθηκαν στον αγώνα πρόκρισης για τη συγρότηση εθνικών ομάδων που θα γίνει στο Λαύριο 14-18/3/2023. Οι αθλητές που προκρίθηκαν είναι Κακούρης Ανδρέας Φυλλαδιτάκη Μελίνα και Μανιουδάκη Μαριάννα.

Το Δ.Σ του ΙΟ Χανίων θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Έφορο τριγώνου κο Μάμαλη Κων/νο τους προπονητές Σωτηρίου Βασίλη. Σηφάκη Ανδρέα και Αλευράκη Δημήτρη, για την άριστη δουλειά που κάνουν στο τμήμα, τους αθλητές που συγκρότησαν την ομάδα στο περιφερειακό και την ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES για την χορηγία των μετακινήσεων

Επίσης το ΝΟ Χίου και την ΕΙΟ για την διοργάνωση . Τέλος τον κο Παντελάκη Κων/νο για τη μεταφορά των σκαφών στο λιμάνι του Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα