«Στην ΟΑΚ μιλάμε για βιβλία»- Συναντήσεις της Λέσχης Φιλαναγνωσίας από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των μελών της Λέσχης Φιλαναγνωσίας της ΟΑΚ, όπου πραγματοποιήθηκαν στην Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», με γενική θεματική «Έλληνες πεζογράφοι με φόντο την Κρήτη».
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση για φέτος – έξι (6) σε σύνολο – όπου συζητήθηκε το θεατρικό έργο, με τίτλο «Φεύγουσα», της κας Ανδρομάχης

Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό-Φιλόλογο-Συγγραφέα, το οποίο αξιοποιεί στοιχεία της μυθολογίας μας, της τελετουργίας των Ελευσινίων μυστηρίων, της Κρητικής Παράδοσης και της Χριστιανικής πίστης.
Τα μέλη της Λέσχης έδωσαν ραντεβού για τον ερχόμενο Οκτώβρη, με νέα θεματική ενότητα: «Έλληνες λογοτέχνες της Γενιάς του 30’». Η γενιά αυτή έδωσε πολύ σημαντικά έργα και σε αυτήν οφείλονται τα δύο βραβεία Νόμπελ λογοτεχνίας της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό-Φιλόλογο-Συγγραφέα (τηλ. 6989919129) και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ. 28240 22500 – [email protected]).

Keywords
Τυχαία Θέματα