Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Πανανδρέου αναφέρθηκε στις επικείμενες ευρωεκλογές και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δήμο Ηρακλείου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός με τη σειρά του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, τονίζοντας την αναντιστοιχία που υφίσταται μεταξύ των αυξημένων αρμοδιοτήτων και μειούμενων πόρων. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέλυσε διεξοδικά τα νέα

δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την χάραξη του νέου ΒΟΑΚ και εξήγησε ότι η πόλη και οι κάτοικοι της θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινή κυκλοφορία αν δεν παραμείνει ο οδικός άξονας σε ενεργή σύνδεση με τον αστικό ιστό.

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η επικείμενη υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των ενετικών τειχών από το Υπουργείο Πολιτισμού στον Δήμο Ηρακλείου, η πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου, καθώς και οι ενεργειακές κοινότητες.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Γιαλιτάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα