Συνεργασία BestPrice.gr και Apifon

Το BestPrice.gr, η Νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, πάντα προσανατολισμένο στην ενδυνάμωση των συνεργατών του, προχωρά σε συνεργασία με την Apifon, κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας που εξειδικεύεται στο business messaging και direct marketing.

Μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας της Apifon, περισσότερα από 3.800 συνεργαζόμενα καταστήματα με το BestPrice.gr, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τζίρο τους, θα επωφεληθούν αποκλειστικών προνομίων για υπηρεσίες marketing και επικοινωνίας SMS,

Email και Viber. Επιπλέον, με δυνατότητες όπως smart audience segmentation, ΑΙ λειτουργίες, marketing automations και διασυνδέσεις με CRM ή ecommerce συστήματα, θα μπορούν να αξιοποιούν real time τα δεδομένα τους στέλνοντας στοχευμένες καμπάνιες στους συνδρομητές που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν.

Η συνεργασία του BestPrice.gr με την Apifon φιλοδοξεί να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι έμποροι με τους πελάτες τους και αποτελεί μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο του προγράμματος BestPrice ΣΥΝergies. Στόχος του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τα συνεργαζόμενα καταστήματα με μοναδικά προνόμια που θα τα βοηθήσουν να αναπτυχθούν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bestprice.gr/synergies/apifon .

Keywords
Τυχαία Θέματα