Δοκιμάστε την καινούργια κηραλοιφή ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ

Σε αγαστή συνεργασία με τους Αγιορείτες Μοναχούς παρασκευάστηκε από βότανα αυτή η κηραλοιφή, της οποίας βασικά συστατικά, μεταξύ άλλων, είναι ο κουρκουμάς, η ρίγανη, η πιπερόριζα (τζίντζερ), η καλέντουλα, το αμυγδαλέλαιο και το δεντρολίβανο.

– Κουρκουμάς: Ήδη στον αρχαίο κόσμο ήταν γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητές του και μάλιστα για τους Ινδούς ήταν ιερό φυτό. Έχουν γίνει πολλές έρευνες που καταδεικνύουν ότι τα οφέλη των συστατικών του φυτού, και κυρίως της κουρκουμίνης, για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι πολλά. Ασκεί μεταξύ άλλων αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση,

τονώνει τον οργανισμό, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, και συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση πόνων σε περιοχές αρθρώσεων και μέσης. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε το 2012 και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Phytotherapy Research «η κουρκουμίνη βοηθά με ασφάλεια ασθενείς με ενεργή ρευματοειδή αρθρίτιδα, καθώς και άλλες αρθριτικές καταστάσεις». Για πολλούς επιστήμονες, ο κουρκουμάς αποτελεί σημαντικό όπλο για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου.

– Ρίγανη: Ήδη από την αρχαία εποχή ήταν γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του φυτού. Αρχαίοι Έλληνες, Ασσύριοι, Ρωμαίοι και άλλοι λαοί χρησιμοποιούσαν την ρίγανη για ιατρικούς λόγους. Για παράδειγμα, ο Διοσκουρίδης την συνιστούσε κατά των σπασμών της κοιλιάς, της ανορεξίας και των δηλητηριάσεων. Επίσης, στο μακρινό παρελθόν συμβόλιζε την χαρά και την ευτυχία. Στον Μεσαίωνα χρησιμοποιήθηκε και κατά διαφόρων πνευμονικών παθήσεων. Βρετανοί ερευνητές υποστήριζαν ότι η ρίγανη αποτελεί ένα από τα κορυφαία ιατρικά θεραπευτικά μέσα. Είναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών. Περιέχει φλαβονοειδή, στερόλες, βιταμίνες C, E, K, A, ασβέστιο, μα- γνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, β-καροτίνη κ. ά.. Χάρη στα συστατικά της ασκεί μεταξύ άλλων αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιρρευματική και αντιβακτηριδιακή δράση. Δρα αποτελεσματικά κατά της αρθρίτιδας, των πόνων των μυών, των κραμπών, του τυμπανισμού. Σε περιοχές πόνου, όπως π.χ. της μέσης, δρα αναλγητικά και ανακουφιστικά.

– Πιπερόριζα (τζίντζερ): Είναι πλέον ευρέως γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του βοτάνου. Περιέχει μεταξύ άλλων μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χρώμιο, συστατικά που συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος. Ασκεί αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αντιπυρετική δράση και βοηθά στην αντιμετώπιση έντονων πόνων (π.χ. μέση, πόδια). Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες – ερευνητές αυτό το βότανο αποτελεί ένα ισχυρό φυσικό παυσίπονο. Δρα κατά κρυολογημάτων, γρίπης, ναυτίας, εμετικής διάθεσης και στομαχικής δυσφορίας. Βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

– Καλέντουλα: Βότανο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, βιταμίνη C, σαπωνίνες, ασβέστιο, πυρίτιο κ.ά. συστατικά, χάρη στα οποία βοηθά κι ενισχύει τονανθρώπινο οργανισμό. Ασκεί μεταξύ άλλων αντι-ιική, αντι-γονιδιοτοξική, αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλει στην αντιμετώπιση τραυματισμών των μυών και των τενόντων. Περιοχές πόνου, όπως σπονδυλική στήλη-μέση, ανακουφίζονται αποτελεσματικά. Έχει επίσης αντισπασμωδικές, αντιεμετικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

– Αμυγδαλέλαιο και Δεντρολίβανο: Τα δραστικά συστατικά αυτών των δύο βοτάνων σε συνδυασμό συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, και δρουν ιδιαίτερα κατά των πόνων στην περιοχή της μέσης και των ισχίων. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει μεταξύ άλλων ιχνοστοιχεία και βιταμίνες Α, Β, Ε. Το δεντρολίβανο περιέχει μεταξύ άλλων σίδηρο, ασβέστιο, και βιταμίνη Β6. Και τα δύο βότανα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους.

Η ανάπτυξη της φόρμουλας έγινε σε συνεργασία με Αγιορείτες Μοναχούς, βασιζόμενη σε χειρόγραφα του Αγίου Όρους.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις στα σημεία που θέλετε.

Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο
2310 225590

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : 3 κηραλοιφές ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ

24.00 ευρώ +5.40 έξοδα αποστολής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΜΟΥ 46 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΔΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 10-12 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΔΜΟΣ

The post Δοκιμάστε την καινούργια κηραλοιφή ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
αλοιφες διαχρονικον
Τυχαία Θέματα