ISOMAT: Grand Sponsor στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

Η ISOMAT θα βρίσκεται στην ημερίδα ως Grand Sponsor με ειδικά διαμορφωμένο stand στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στηρίζοντας έμπρακτα το αρχιτεκτονικό κοινό, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συζητώντας με τους επαγγελματίες όλα όσα αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις του κατασκευαστικού τομέα.

Η ISOMAT στηρίζει γι’ άλλη μία χρονιά την αρχιτεκτονική

ημερίδα ΕΣΩ, ως Grand Sponsor, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, η ημερίδα ΕΣΩ έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί ως κορυφαίος θεσμός που φέρνει πιο κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου και δημιουργεί εύφορο έδαφος για συζητήσεις έμπνευσης και δημιουργίας, σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις.

Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης μας πηγαίνει «Πίσω στη Γη», στρέφοντας το ενδιαφέρον σε όλες τις αλλαγές που φέρνουν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και στις κατασκευαστικές συνέργειες ως μονόδρομο για έναν υγιέστερο πλανήτη και κτίρια που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον. Οι καταξιωμένοι ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς αναμένεται να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη χρήση καινοτόμων υλικών οργανικής προέλευσης, τους ξύλινους ουρανοξύστες υψηλού προφίλ, τις τάσεις στα βιο-υλικά, τις αρχές κυκλικής οικονομίας και τον αποδοτικό σχεδιασμό των κατασκευών του σήμερα.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στην ημερίδα ως Grand Sponsor με ειδικά διαμορφωμένο stand στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στηρίζοντας έμπρακτα το αρχιτεκτονικό κοινό, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συζητώντας με τους επαγγελματίες όλα όσα αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις του κατασκευαστικού τομέα. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της εταιρείας θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τους ενημερώσει για τα πιστοποιημένα προϊοντικά συστήματα που έχει αναπτύξει η ISOMAT, ως ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλλουν στην αειφορία των κατασκευών και ενισχύουν όλα όσα πρεσβεύει η έννοια του Green Building, με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιείται με τη συνεπιμέλεια του περιοδικού Archisearch.gr, σε παραγωγή της Design Ambassador και παρουσίαση από τη δημοσιογράφο, Δανάη Μακρή.

Keywords
Αναζητήσεις
isomat-grand-sponsor-stin-architektoniki-imerida-eso.htm
Τυχαία Θέματα