Mavro Restaurant: Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει στη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης

Μια «έκρηξη» γεύσης με θέα το ηφαιστειακό τοπίο που φέρει για ακόμη μία χρονιά την υπογραφή του διεθνώς καταξιωμένου σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Το επιβλητικό Mavro Restaurant, που βρίσκεται στο 5* Kivotos Santorini, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του στο καλύτερο σημείο στο Ημεροβίγλι, μπροστά στο ηφαίστειο, με την ωραιότερη θέα στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ, Δημήτρης

Κατριβέσης, σας υποδέχεται για δεύτερη χρονιά δημιουργώντας έναν γαστρονομικό παράδεισο βασισμένο στα τοπικά υλικά και τις διεθνείς πρακτικές, που όλοι έχουμε αγαπήσει. MAVRO x CHEFS DINNERΑυτό το καλοκαίρι, ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο «ξεδιπλώνεται» για το Mavro Restaurant Με αρχή τον καλεσμένο Alex Dilling, με δύο αστέρια Michelin, στις 18 Μαΐου, το MAVRO και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα συστήνουν αυτό το καλοκαίρι την κουζίνα επιδραστικών chefs της παγκόσμιας γαστρονομίας με έμπνευση από τον γαστρονομικό πλούτο της Σαντορίνης. Δημήτρης Κατριβέσης x Alex Dilling ✽✽Μία αποκλειστική 4-Hands Mavro Dinning Εμπειρία για ένα βράδυ μόνοΣάββατο 18 Μαΐου Ο κορυφαίος Βρετανός chef Alex Dilling με τα 2 αστέρια Michelin στο χαρτοφυλάκιό του καταφθάνει στο Mavro Restaurant και συνυπογράφει με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση μία εμπειρία –«σουβενίρ» για όλους τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Ένα απολαυστικό ταξίδι έξι στάσεων με γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο που «παντρεύονται» με την ουσία της Σαντορίνης, τα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούνται στο ηφαιστειακό έδαφός της και τις φρέσκιες πρώτες ύλες που προέρχονται από την ακτογραμμή του νησιού και τους ντόπιους ψαράδες. Ένα γαστρονομικό μενού που θα συνοδεύσετε με εκλεκτές ετικέτες διεθνών και τοπικών οινοποιείων, σε ένα ονειρικό σκηνικό, στο μπαλκόνι του Mavro Restaurant που «πλέει» πάνω από τον υπέροχο βράχο του Σκάρου.

Γίνετε μέρος αυτής της αξέχαστης γαστρονομικής εμπειρίας, απολαμβάνοντας ένα μενού γευσιγνωσίας από έξι εκλεκτά πιάτα που συμπληρώνονται από πολλές γευστικές συμπληρωματικές προτάσεις-έκπληξη από τους δύο σεφ. Το μενού στοιχίζει €200/το άτομο*.

*Απαραίτητη η προπληρωμή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

MAVRO RESTAURANT

Best Degustation Menu στη Νότια Ευρώπη για το 2023

"Ελάτε σε έναν κόσμο όπου το φαγητό είναι μια μορφή τέχνης και κάθε γεύμα είναι μια γιορτή ζωής” Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης συνδυάζει άψογα τη ζωντανή ψυχή της Σαντορίνης με τις ποικίλες ταπισερί της παγκόσμιας κουζίνας. Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro Restaurant δεν είναι απλά γεύματα, είναι προσκλήσεις για να απολαύσουν οι επισκέπτες τις ομορφότερες στιγμές, να αφεθούν στον πλούτο της παράδοσης και να θρέψουν το πνεύμα τους με μεσογειακή έμπνευση και απαράμιλλη ποιότητα – ένα νέο επίπεδο γαστρονομικής πολυτέλειας, όπου κάθε μπουκιά είναι απόδειξη της ομορφιάς της ζωής. Για ακόμη μία χρονιά το Mavro Restaurant παρουσιάζει τρία Μενού Γευσιγνωσίας – που αφηγούνται τη δική τους ιστορία, εμπνευσμένη από τα διάφορα στάδια της σελήνης. The Full Moon Experience | Degustation Menu (8 stages) | 190€ The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages) | 155€ The Dark Side of the Moon Experience | Vegan Degustation Menu (6 stages) | 165€

Keywords
Αναζητήσεις
mavro-restaurant-to-emvlimatiko-estiatorio-epistrefei-sti-gastronomiki-skini-tis-santorinis.htm
Τυχαία Θέματα