Η Benjamin Moore Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο ΕΣΩ 2024

Στηρίζοντας τις δράσεις του αρχιτεκτονικού και σχεδιαστικού κλάδου, η Benjamin Moore θα βρίσκεται στις 22 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το εντυπωσιακό Color Studio, σήμα κατατεθέν των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της.

Για ακόμα μια χρονιά, η αυθεντική Benjamin Moore συμμετέχει στο συνέδριο ΕΣΩ, το 12ο σε μια σειρά ετών. Στηρίζοντας τις δράσεις

του αρχιτεκτονικού και σχεδιαστικού κλάδου, η Benjamin Moore θα βρίσκεται στις 22 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το εντυπωσιακό Color Studio, σήμα κατατεθέν των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της.

Η ημερίδα “ΕΣΩ” συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

Μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών, αναδεικνύεται η βαθιά ενότητα ανάμεσα στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, την οπτική επικοινωνία και τις αναπαραστατικές τέχνες. Με το χρώμα να πρωταγωνιστεί σε κάθε έργο και δημιουργία, ήταν επόμενο να μη λείπει η Benjamin Moore, το αγαπημένο brand αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Keywords
Αναζητήσεις
i-benjamin-moore-megalos-chorigos-sto-synedrio-eso-2024.htm
Τυχαία Θέματα