Νέα συνεργασία μεταξύ Hatzi Filax Group και Holmes Place

"Customer Experience Project Leading Together: Connecting with Our Members".

Η Hatzi Filax Group ανακοινώνει τη συνεργασία της με την premium αλυσίδα fitness & wellness clubs, Holmes Place, για την Υλοποίηση του Έργου "Customer Experience Project Leading Together: Connecting with Our Members". Αυτή η καινοτόμα

συνεργασία έχει στόχο την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού και τη βελτίωση της εμπειρίας των μελών σε όλα τα αθλητικά κέντρα Holmes Place.

Το έργο "Customer Experience Project Leading Together: Connecting with Our Members" αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή της Holmes Place να προσφέρει στα μέλη της μια εξαιρετικά θετική εμπειρία ευεξίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Holmes Place θα επιδιώξει την ανάπτυξη και την εκπαίδευση του προσωπικού της, προκειμένου να παρέχει ακόμη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εξατομικευμένης φροντίδας στα μέλη της.

Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε, εστιάστηκε στην ανάπτυξη του Customer Experience μέσα από σύγχρονες πρακτικές, δημιουργώντας το μοντέλο Holmes Place Customer Experience. Το πρόγραμμα περιλάμβανε διαδραστικά εργαλεία και ασκήσεις με δραστηριότητες για καλύτερη εκμάθηση και ανέλιξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στελεχών της Holmes Place. Υπεύθυνη για την εκπόνηση του Προγράμματος είναι η κα. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group και η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CFO και Founder της Hatzi Filax Group.

Η HATZI FILAX GROUP, Training, HR Consulting, Academy είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και της Εκπαίδευσης των Διαδικασιών HR. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της συνεργασίας μας, το πρόγραμμα Customer Experience Project Leading Together: Connecting with Our Members θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή για την HOLMES PLACE.

Η κα Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Holmes Place εστιάζει στην εποχή του Customer Experience, δημιουργώντας το πιο σύγχρονο μοντέλο Customer Experience για όλα τα μέλη αλλά και τους εργαζόμενους της. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη μίας νέας κουλτούρας με επίκεντρο το Customer Experience».

Η κα Αβαταγγέλου, Head Legal Councel & HR Manager της Holmes Place τόνισε: «Η Holmes Place συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και να εξελίσσεται, επενδύοντας στους Ανθρώπους της, καθώς οι ίδιοι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την εξέλιξη, την ανάπτυξη και το μέλλον της. Στην Holmes Place είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να καλλιεργηθεί το Customer Experience Culture που της αρμόζει για την παροχή premium υπηρεσιών αθλητισμού, ενδυνάμωσης και ευεξίας στα μέλη της, καθιστώντας τα Holme Place τον απόλυτο fitness & wellness προορισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα