Νέες πρακτικές για τους δοκιμαστές κρασιού που επιτρέπουν μηδενικά επίπεδα αλκοόλ

Η κουλτούρα του κρασιού είναι τεράστια και πλούσια, εκτείνεται από την καλλιέργεια του αμπελώνα μέχρι την τελευταία γουλιά που απολαμβάνει ο καταναλωτής. Ωστόσο, μία από τις λιγότερο συζητημένες, αλλά εξίσου σημαντικές πτυχές είναι η υγεία και η ασφάλεια των επαγγελματιών που αφιερώνουν τη ζωή τους στη δημιουργία και την αξιολόγηση κρασιών: όπως οινοποιοί, σομελιέ και δοκιμαστές.
Keywords
Αναζητήσεις
nees-praktikes-gia-tous-dokimastes-krasiou-pou-epitrepoun-midenika-epipeda-alkool.htm
Τυχαία Θέματα