ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 04/07/2023

● Ο καβγάς που γίνεται για τη θέση των κομμάτων της Βουλής δείχνει πόσο… τοτεμική αξία έχει αυτή η ρημάδα η καρέκλα για τους θεσιθήρες πολιτικάντηδες.

● Είναι μια συζήτηση χωρίς περιεχόμενο αλλά με πολλή τηλεοπτική «λογική». Πού θα κάτσουν οι άσπιλοι δημοκράτες και πού θα κάτσουν οι… λεπροί, οι «ακροδεξιοί», τα… μιάσματα που δεν ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο, όπως το ΚΚΕ.

● Α, όλα κι όλα. Το ΚΚΕ

είναι κόμμα πέραν πάσης υποψίας ως έχον ολοκληρωτική ιδεολογία. Ο Στάλιν, ο οποίος λατρεύεται σαν ημίθεος από τους κουκουέδες, ήτο γνωστός δημοκράτης.

● Ετι δε, όλες οι πηγάδες της Ελλάδας βοούν για το δημοκρατικότατο λεπίδιασμα που έκαναν (την περίοδο της Κατοχής αλλά και αργότερα) οι συμμορίτες στα λαρύγγια «αντιδραστικών» γυναικοπαίδων, γερόντων, αναπήρων, νέων και μεσηλίκων.

● Κι αφού ενοχλούνται οι υποκρίταροι να κάτσουν σε κοντινά έδρανα οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, των «Σπαρτιατών» και της Ελληνικής Λύσης, πώς και δεν βγάζουν φλύκταινες στο εντευκτήριο, στο εστιατόριο και στα κυλικεία της Βουλής, όπου εξυπηρετούνται ΟΛΟΙ;

● Οι δήθεν μη μου άπτου κοινοβουλευτικοί, αντί να επιδιώκουν να έχουν πνευματική απόσταση από τα άλλα κόμματα και όχι… γεωγραφική, και να αποδεικνύουν στον λαό ότι α) έχουν όντως πνεύμα κι όχι υπόλοιπα νεοταξικής αποθήκης με ετοιματζίδικα τσιτάτα αντί για επιχειρήματα και β) ουδόλως ενδιαφέρονται για τους τύπους των πραγμάτων αλλά για την ουσία, πράττουν το ακριβώς αντίθετο!

● Μιλούν λες και απευθύνονται σε ανόητους, αμνήμονες και αδαείς.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 04072023,iremologio tritis 04072023