Δήμος Ηλιούπολης- Μίσθωση κοινόχρηστων χώρων για διαφημιστική προβολή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: οικ 13377
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 13/05/2024
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Eχοντας υπόψη:
1. Τη με αρ. 209/2024 (ΑΔΑ: 9ΙΞΜΩΡΥ-ΑΝΦ) Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής
ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ
πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση: α) εξήντα εννιά (69)κοινοχρήστων χώρων σε στάσεις αστικών συγκοινωνιών, προκειμένου ο ανάδοχος να τοποθετήσει σε αυτούς ισάριθμα στέγαστρα με σύγχρονα μέσα προβολής

διαφημιστικών μηνυμάτων για τη διενέργεια υπαίθριας διαφήμισης και β) οκτώ (8)κοινοχρήστων χώρων σε πλατείες και πεζοδρόμους, προκειμένου ο ανάδοχος να τοποθετήσει σε αυτούς ισάριθμα σύγχρονα μέσα προβολής μηνυμάτων για τη διενέργεια υπαίθριας διαφήμισης, η οποία θα
πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου μας.
Η διάρκεια της εκμίσθωσης της χρήσης των κοινοχρήστων χώρων ορίζεται δωδεκαετής (12 έτη), με δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών και θα αρχίζει ένα μήνα μετά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του πλειοδότη, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των προβλεπόμενων, στο άρθρο 1 της διακήρυξης, στεγάστρων.
Ως κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς του ετήσιου μισθώματος το οποίο αποτελεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των είκοσι δύο χιλιάδων διακοσίων τριανταπέντε ευρώ (22.235 ευρώ).
Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί με τη δημοπρασία θα αυξάνεται ετησίως επί του εκάστοτε καταβαλλομένου, μέχρι τη λήξη της σύμβασης, κατά ποσοστό ίσο με το ποσοστό της μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους.
Ως εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται σε ποσοστό 10% του στη διακήρυξη οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς και για το χρονικό διάστημα όλων των ετών της σύμβασης, ήτοι 26.682 ευρώ δηλαδή (2.235 ευρώ Χ 12 για όλα τα έτη της μίσθωσης) αορίστου διάρκειας. Αυτή θα βεβαιώνεται με ισόποσο γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή ισόποση τραπεζική επιταγή ή με εγγυητική επιστολή σε πρώτη ζήτηση αναγνωρισμένης ελληνικής Τράπεζας ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας κράτους – μέλους της Ε.Ε. συντεταγμένη κατά τον τύπο που ισχύει για το Δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας Διεύθυνση Σοφ. Βενιζέλου 112-114, Ηλιούπολη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: [email protected] καθώς και στον υπάλληλο του Τμήματος Αθανάσιο Γκέκα τηλ. 2109970140 – 166 τις εργάσιμες μέρες & ώρες.
Επίσης μπορούν να λαμβάνουν γνώση της διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.ilioupoli.gr
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Το άρθρο Δήμος Ηλιούπολης- Μίσθωση κοινόχρηστων χώρων για διαφημιστική προβολή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
dimos-ilioupolis--misthosi-koinochriston-choron-gia-diafimistiki-provoli.htm
Τυχαία Θέματα