Binance: Εκροές καταθέσεων $1,6 δισ. μετά τη μήνυση της CFTC

Μεγάλες εκροές χρημάτων κατέγραψε η Binance στον απόηχο της μήνυσης που κατέθεσε εις βάρος της χθες, Δεύτερα, η Επιτροπή Εμπορευμάτων Futures και Συναλλαγών των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη η Binance έχει καταγράψει συνολικές εκροές καταθέσεων ύψους 1,6 δισ. δολαρίων, με 852 εκατ. δολάρια να χάνονται το τελευταίο 24ωρο.

Υπενθυμίζεται πως η μήνυση της CFTC

κατά της Binace, η οποία έγινε για ενδεχόμενη παραπλάνηση επενδυτών, έχει προκαλέσει αναταραχή στον κλάδο, καθώς θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην ευρύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα των αμερικανικών εταιρειών trading που σχετίζονταν με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με την αγωγή της CFTC, η Binance και ο συνιδρυτής της Τσανπένγκ Ζάο φέρεται να πραγματοποίησαν διάφορες κινήσεις για την προσέλκυση Αμερικανών επενδυτών, παραβιάζοντας τους ομοσπονδιακούς νόμους, χωρίς να ενημερώνουν τις Αρχές σχετικώς.

Από την πλευρά της, η Binance χαρακτήρισε απροσδόκητη και απογοητευτική τη μήνυση της CFTC καθώς, όπως επισημαίνει, συνεργάζεται με την Επιτροπή για περισσότερα από δύο χρόνια.

BinanceκρυπτονομίσματαεκροέςκαταθέσειςμήνυσηCFTC
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα