ΑΑΔΕ: Προχωράει η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο ΚΕΦΟΚ Αττικής

Συνεχίζεται η σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Αττικής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, από τη Δευτέρα 13/5/2024 μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ: Α΄ Αθηνών, Δ΄ Αθηνών,

ΦΑΕ Πειραιά, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Ψυχικού, Αιγάλεω, IB’ Αθηνών, ΙΖ’ Αθηνών και Ελευσίνας.

Από 13/5/2024, οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:

ψηφιακά, από το ΚΕΦΟΚ Αττικής, στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου”, μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή από το myAADEapp τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 7:30 έως 17:00.

Η μεταφορά των παραπάνω αρμοδιοτήτων των υπόλοιπων ΔΟΥ του νομού Αττικής στο ΚΕΦΟΚ Αττικής, θα ολοκληρωθεί στις 20/5/2024 με τη μεταφορά των ΔΟY: ΙΓ’ Αθηνών, Αγίων Αναργύρων, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Νέας Ιωνίας, Α΄ Πειραιά, Ε’ Πειραιά, Νίκαιας και Περιστερίου.

Ταυτόχρονα, ανακαθορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας του Κέντρου Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) και του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (KEBEIΣ) Θεσσαλονίκης ως εξής:

#ΚΕΝΤΡΟ_ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ_ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ #ΚΕΝΤΡΟ_ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ_ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ #ΚΕΒΕΙΣ #Ανεξάρτητη_Αρχή_Δημοσίων_Εσόδων
Keywords
Αναζητήσεις
aade-prochoraei-i-ensomatosi-armodiotiton-dou-sto-kefok-attikis.htm
Τυχαία Θέματα
ΑΑΔΕ, Προχωράει, ΔΟΥ, ΚΕΦΟΚ Αττικής,aade, prochoraei, dou, kefok attikis