Δίκη Τραμπ: Παραδέχτηκε πληρωμές στη Στόρμι Ντάνιελς πρώην δικηγόρος του

Ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι πλήρωσε την πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς «για λογαριασμό του Τραμπ», με σκοπό να μην επηρεαστεί η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016.

-«Γιατί πληρώσατε αυτά τα χρήματα στη Στόρμι Ντάνιελς;» ρωτήθηκε ο Μάικλ Κόεν.

-«Για να διασφαλιστεί ότι η ιστορία του δεν θα βγει στη δημοσιότητα, ότι δεν θα επηρεάσει τις πιθανότητες του κ. Τραμπ να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», απάντησε.

-«Αν δεν ήταν η εκστρατεία, κύριε Κόεν, θα είχατε πληρώσει

αυτά τα χρήματα;» ρωτήθηκε ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ.

-«Όχι, κυρία» απάντησε.

-«Υπό την καθοδήγηση ποιου και για λογαριασμό ποιανού, διαπράξατε αυτό το έγκλημα;» ρωτήθηκε πάλι ο Κόεν.

-«Εκ μέρους του κ. Τραμπ».

Ερωτηθείς, επίσης, για τη δεύτερη υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τον χρηματισμό της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, ο Κόεν είπε ότι το έκανε «προκειμένου να διασφαλιστεί η πιθανότητα επιτυχίας του κ. Τραμπ στις εκλογές», προσθέτοντας ότι ήταν και πάλι «προς όφελος του Ντόναλντ Τραμπ».

Ο Μάικλ Κόεν υποστήριξε ότι μετάνιωσε για τη δουλειά που έκανε για τον Τραμπ.

Συγκεκριμένα, όταν η εισαγγελέας Σούζαν Χόνφιγκερ ρώτησε τον Μάικλ Κόεν: «Έχετε μετανιώσει για την προηγούμενη δουλειά σας και τη σχέση σας με τον Ντόναλντ Τραμπ;», εκείνος απάντησε: «Δεν μετανιώνω που δούλεψα στον οργανισμό Τραμπ, όπως είπα πριν, είχα πολύ ενδιαφέρουσες, ωραίες στιγμές, αλλά για να διατηρήσω την πίστη και να κάνω πράγματα που μου είχε ζητήσει, παραβίασα την ηθική μου πυξίδα και πλήρωσα το τίμημα, όπως και η οικογένειά μου».

#Τραμπ #ΔΙΚΗ #ΣΤΟΡΜΙ_ΝΤΑΝΙΕΛΣ #πληρωμή #δωροδοκία #πορνοστάρ #δικηγόρος
Keywords
Αναζητήσεις
diki-trab-paradechtike-pliromes-sti-stormi-ntaniels-proin-dikigoros-tou.htm
Τυχαία Θέματα