Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακιστέοι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι-Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο «Κοκός»

Την προφυλάκιση άλλων πέντε κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που σχετίζεται και με τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία τους το Σάββατο (27/4).

Την πόρτα της Σχολής Ευελπίδων πέρασαν σήμερα άλλοι 31 από τους 67 συλληφθέντες και ανάμεσα σε αυτούς που προφυλακίστηκαν είναι και ένας 31χρονος που φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν, με το προσωνύμιο «Κοκός».

Μάλιστα, φέρεται

να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στη ΓΑΔΑ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να κοπεί με τηλεκάρτα που είχε.

Οι αστυνομικοί που τον φρουρούν τον εμπόδισαν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ανάμεσα στους προφυλακιστέους είναι και ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται.

Αντίθετα, 20 αφέθηκαν ελεύθεροι, μεταξύ των οποίων και ο 16χρονος αδερφός του προφυλακισμένου 18χρονου, ο οποίος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε να παρακολουθεί αγώνες.

Την υπόθεση χειρίζονται πέντε ανακριτές, ενώ σε βάρος των 67 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 28 αδικήματα, με 12 από αυτά να είναι κακουργήματα.

Αύριο Κυριακή απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι.

#ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ_ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ #κατηγορούμενοι #ΚΟΚΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-lyngeridi-profylakisteoi-alloi-pente-katigoroumenoi-ekane-apopeira-aftoktonias-o-kokos.htm
Τυχαία Θέματα