«Θεατρικός» Βελόπουλος, έσκισε φωτοτυπία με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε μία κίνηση εντυπωσιασμού, ο Κυριάκος Βελόπουλος έσκισε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Έσκισε για την ακρίβεια μία φωτοτυπία του ΦΕΚ στο οποίο είχε δημοσιευθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για

τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, παίρνοντας στα χέρια του το ΦΕΚ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σηκώνοντας το αντίγραφο της συμφωνίας, το έσκισε επισημαίνοντας: «Αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα, αύριο να τα καταψηφίσουμε όλοι, γιατί αυτοί ακύρωσαν τη συμφωνία, όχι εμείς».

Προφανώς, πρόκειται για μία κίνηση εντυπωσιασμού, χωρίς καμία ουσία. Η κυβέρνηση της ΝΔ, ωστόσο, καλείται να τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Γιατί οι διφορούμενες δηλώσεις στελεχών της, σχετικά με το ποια είναι τελικά η επίσημη θέση του κόμματος για το θέμα προκαλούν σύγχυση.

Υπάρχει για τη ΝΔ, όπως λέει ο κ. Βελόπουλος "ευκαιρία" για ακύρωση της Συμφωνίας ή η Ελλάδα "πατάει" γερά πάνω της και καλεί τη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συμμορφωθεί;

Οι ακροδεξιές φωνές... στριμώχνουν την κυβέρνηση της ΝΔ, ιδιαίτερα ενόψει των ευρωεκλογών. Και σίγουρα οι γενικόλογες τοποθετήσεις δεν βοηθούν.

#Βελόπουλος #Συμφωνία_των_Πρεσπών #Πρέσπες #ΝΔ #Κυβέρνηση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεατρικός Βελόπουλος, Συμφωνία, Πρεσπών,theatrikos velopoulos, symfonia, prespon