Το... statement φόρεμα της Κέιτ Μπλάνσετ για την Παλαιστίνη

Με ένα φόρεμα στα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών η Κέιτ Μπλάνσετ.

Η τέχνη και η μόδα μπορούν πολλές φορές να στέλνουν ηχηρά μηνύματα χωρίς να μιλούν.

Η σπουδαία ηθοποιός επέλεξε λοιπόν να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στη Γάζα με το φόρεμα που επέλεξε να βάλει στο κόκκινο χαλί.

Το φόρεμα είναι μαύρο μπροστά και πίσω άσπρο. Η εσωτερική του φόδρα είναι πράσινου χρώματος και σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί δημιουργείται η ακολουθία χρωμάτων που συναντάται στην σημαία της Παλαιστίνης

(μαύρο, κόκκινο, πράσινο, λευκό).

Το... statement ξεκάθαρο. Να μπει τέλος στη γενοκτονία στη Γάζα.

Να σημειωθεί ακόμα πως η Μπλάνσετ πρωταγωνιστεί στη βιογραφική ταινία «The Apprentice», η οποία αφηγείται την ιστορία του Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έξι μήνες η ίδια μίλησε για την Παλαιστίνη ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η σύρραξη έχει στοιχίσει και εξακολουθεί να στοιχίζει χιλιάδες αθώες ζωές. Ο Ύπατος Αρμοστής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες […] ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός για ανθρωπιστικούς λόγους και την άμεση απελευθέρωση όλων των αμάχων που κρατούνται όμηροι» είχε πει.

Αντιδράσεις στο Twitter

Στο Twitter όπως είναι φυσικό η εμφάνιση της Μπλάνσετ έγινε trend. Αν μη τι άλλο η επιλογή της ήταν και έξυπνη και σαφής.

{https://x.com/claudeelkhal/status/1792670937936236578}

{https://x.com/Ifigenia_Moum/status/1792820001457733748}

{https://x.com/SorrentoFrance2/status/1792811530154860888}

#ΚΕΙΤ_ΜΠΛΑΝΣΕΤ #Παλαιστίνη #Κάννες
Keywords
Τυχαία Θέματα