17 μαχαιριές δέχθηκε η 40χρονη στο Μενίδι: «Δεν μετανιώνω, μου έτρωγε τα λεφτά» λέει ο δράστης - «Απειλούσε να μας κάψει» είχε πει η γυναίκα στην τελευταία καταγγελία (βίντεο)

17 μαχαιριές δέχθηκε η 40χρονη στο Μενίδι: «Δεν μετανιώνω, μου έτρωγε τα λεφτά» λέει ο δράστης - «Απειλούσε να μας κάψει» είχε πει η γυναίκα στην τελευταία καταγγελία (βίντεο)ggakisFri, 05/17/2024 - 08:44

Με απίστευτο μένος ο 50χρονος κατακρεούργησε την 40χρονη στο Μενίδι, της κατάφερε 17 (!) μαχαιριές και άφησε το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της.

Ο δράστης που ομολόγησε και είναι αμετανόητος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του και τη σκότωσε 60 μέτρα από το σπίτι που είχε μετακομίσει πριν από μερικούς

μήνες για να γλυτώσει, ηγαίνοντας στη δουλειά της.

Μάλιστα επειδή δεν έφτασε ποτέ ειδοποιήθηκε η 21χρονη κόρη του θύματος που βρέθηκε στο σημείο αρκετή ώρα μετά και ενώ η γυναίκα ήταν επί ώρες στο πεζοδρόμιο και να δείξει μία φωτογραφία που είχε στο κινητό της ώστε να γίνει η αναγνώριση.

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» έλεγε στο τηλέφωνο και έκλαιγε η κόρη της 40χρονης – Της είχε στήσει καρτέρι (βίντεο)

Αμετανόητος ο δράστης

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη - Ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει το Μεγάλο Σάββατο, θα δικαζόταν αύριο (βίντεο)

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.

Ο 50χρονος ομολόγησε, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

«Θα σας κάψω»: την είχε απειλήσει πριν μερικές μέρες

Τρεις φορές είχε συλληφθεί ο σύζυγος της 40χρονης μετά από καταγγελίες της, όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος
Ο 50χρονος.

Η τελευταία φορά μάλιστα που η γυναίκα κατήγγειλε τον 50χρονο ήταν στις 7 Μαΐου. Τότε ο συλληφθείς είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Όπως είχε πει τότε η 40χρονη στην κατάθεσή της, ήταν μαζί 14 χρόνια, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη 21 ετών και έναν γιο 15 ετών, ωστόσο, δεν ήταν ποτέ καλά σαν ζευγάρι καθώς την χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ, το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος την παρακολουθούσε.

«Γενικότερα δεν ήμασταν ποτέ καλά, με είχε απειλήσει - εξυβρίσει πολλές φορές και με είχε βαρέσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, αλλά όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα, τον έχω δει ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω τον λόγο. Χθες 6/5 και περί ώρα 23.30 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αυτοκίνητό του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει: π@@@@α, θα δεις τι θα πάθεις, μα@@@η, θα σας κάψω. Ήταν μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αυτοκίνητό του. Εκεί, εγώ πήγα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν κοντά, πήρε τηλέφωνο το 100. Στη συνέχεια μας μετέφεραν στην υπηρεσία σας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Περιφερόταν στο σημείο, πώς τον εντόπισαν

Μετά τη δολοφονία ο γυναικοκτόνος έμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα κοιτώντας όπως οι διερχόμενοι και στη συνέχεια πήγε σε ένα ξενοδοχείο.

Τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή, όπου μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα, για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Δεν άλλαξε ρούχα και κυκλοφορούσε με τα ματωμένα. Όταν τον βρήκαν, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε στην κόρη του.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/menn1.png?itok=pC1FLCsZ
Keywords
Τυχαία Θέματα