Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη - "Βλέπω να παίζει ξανά το βίντεο που τον σπρώχνουν στον θάνατο & σοκάρομαι, ανατριχιάζω"" (βίντεο)

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη - "Βλέπω να παίζει ξανά το βίντεο που τον σπρώχνουν στον θάνατο & σοκάρομαι, ανατριχιάζω"" (βίντεο)tsablakouSun, 05/12/2024 - 10:41

Στην κάμερα του Mega έκανε δηλώσεις ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη, που έχασε τη ζωή του, όταν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξε στην θάλασσα.

"Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως

πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του "Blue Horizon" που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδερφού μου. Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι", είπε σχετικά με την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης.

"Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδερφό μου στον θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω", κατέληξε συγκινημένος.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί ο Νίκος Καργιώτης για τη δολοφονία του αδελφού του, Αντώνη στο Blue Horizon: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπώ» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Blue Horizon: Νέο βίντεο στην δημοσιότητα - Δείχνει τον Αντώνη λεπτά πριν την τραγωδία - ''Πάτε καλά ρε;'' ακούγεται να λέει ο καπετάνιος

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Αντώνη Καργιώτη: Συγκλονίζουν οι επικήδειοι - ''Έζησε αθόρυβα αλλά "έφυγε" εκκωφαντικά'' (φωτό - βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/karg_0_0.png?itok=lpbnKkBK
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγίζει, Αντώνη Καργιώτη - Βλέπω,ragizei, antoni kargioti - vlepo