Στέφανος Κασσελάκης–Τάιλερ Μακμπέθ: Διασκέδασαν δίπλα-δίπλα στην μουσική παράσταση του Σ. Κραουνάκη – Πρόωρο τέλος στην ναυτική περιοδεία (φωτό & βίντεο)

Στέφανος Κασσελάκης–Τάιλερ Μακμπέθ: Διασκέδασαν δίπλα-δίπλα στην μουσική παράσταση του Σ. Κραουνάκη – Πρόωρο τέλος στην ναυτική περιοδεία (φωτό & βίντεο)egakiMon, 04/29/2024 - 13:39

Σήμερα το βράδυ είναι η τελευταία συναυλία του συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη στο θέατρο «Άλσος» και με αφορμή αυτό χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπεθ πήγαν να τον παρακολουθήσουν.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να απολαύσει νωρίτερα τον κ. Κραουνάκη, αλλά δεν ήταν δυνατό, καθώς δεν είχε επιστρέψει από την ναυτική περιοδεία του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Θανάσης Μαυρίδης γράφει για το «όπου φυσάει ο άνεμος» ή αλλιώς ΟΦΑ, Στέφανο Κασσελάκη - Ότι θέλει ο «πελάτης»

Λόγω καιρού, ωστόσο, η περιοδεία ολοκληρώθηκε χθες, μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή, οπότε ο κ. Κασσελάκης άδραξε την ευκαιρία να μεταβεί στο θέατρο «Άλσος».

Ασορτί ντυμένοι με λευκά από πάνω και τζίν από κάτω "έδωσαν" το παρών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του φάνηκαν πολύ χαρούμενοι φεύγοντας από την μουσική παράσταση.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι και ηγέτης είμαι και για μπύρες - Θα ήθελα δύο θητείες ως πρωθυπουργός - Δεν είναι κακό να πιστεύεις στα θαύματα (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/13.jpg?itok=jIgHIvdP
Keywords
Τυχαία Θέματα