Εκτός κυπέλλου Ελλάδος η Κηφισιά – Ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΟΦΗ

Η Κηφισιά δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αφού το τελικό 1-1 με τον ΟΦΗ, σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη, την… πετά εκτός θεσμού.

Στο γήπεδο της Καισαριανής το πρώτο ημίχρονο κύλησε ανούσια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανέβασε ρυθμούς και κυνήγησε το γκολ, το οποίο ήρθε στο 60′, με τον Τετέι να πασάρει έξοχα στον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη μεταβίβαση του συμπαίκτη του. Δυστυχώς, ο ίδιος παίκτης, στο 70′, έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι Κηφισιώτες συνέχιζαν να πιέζουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και τελικώς ήταν οι Κρητικοί που σκοράρισαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Φελίπε, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46΄ Τεσέιρα), Σπίνος, Σολόα (71΄ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62΄ Μασούρας), Τετέι (62΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68΄ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68΄ Νέιρα), Ριέρα (46′ Μπάκου), Μοσκέρα (81΄ Μεγιάδο), Ντίκο (68΄ Φελίπε).

The post Εκτός κυπέλλου Ελλάδος η Κηφισιά – Ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΟΦΗ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα