Ν. Κοσμοπούλου: Η καθημερινότητα του δημότη πρώτη επιλογή μας στον Δήμο Πεντέλης

Τις παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αποκατάσταση της προσβασιμότητας και βαδισιμότητας στον Δήμο Πεντέλης συνεχίζει η διοίκηση της Νατάσσας Κοσμοπούλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια αυτή γίνεται «παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου λόγω χρεών που άφησε η τέως δήμαρχος κ. Κεχαγιά».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα εργασίες αστικής παρέμβασης που αφορούν στην ανακατασκευή δύο πεζογεφυρών στην περιοχή Αγία Μαρίνα, στη

Δ.Κ Μελισσίων, και συγκεκριμένα στις οδούς Πραξιτέλους και Ιπποκράτους. Οι δύο πεζογέφυρες αναβαθμίστηκαν, μέσω της τοποθέτησης νέου δαπέδου, ενώ αντικαταστάθηκαν τα ξύλινα κιγκλιδώματα και έγινε καθαρισμός και βαφή στο σύνολο των κατασκευών.

«Επιλύουμε με καθημερινές παρεμβάσεις τα χρόνια θέματα που είχε εγκαταλείψει στην τύχη τους η προηγούμενη διοίκηση και, σύμφωνα με την αναγραφή της ταμπέλας που υπήρχε, είχε απαγορευτεί η είσοδος. Αυτά είναι τα έργα που επιθυμούν οι δημότες. Αυτά υλοποιούμε και συνεχίζουμε», δήλωσε η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

The post Ν. Κοσμοπούλου: Η καθημερινότητα του δημότη πρώτη επιλογή μας στον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοσμοπούλου, Δήμο Πεντέλης,kosmopoulou, dimo pentelis