Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης για τον Οκτώβριο

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης για τον Οκτώβριο του 2023. Ακόμα, ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για τη μεγάλη εκδρομή του Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Αναλυτικά:

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023: Άγιος ΕφραίμΝέα Μάκρη

Ώρα αναχώρησης 10:00, επιστροφή περίπου στις 15:00. Αναχώρηση με προορισμό

τη Νέα Μάκρη για επίσκεψη στην Ι. Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό) στην παραλία της Νέας Μάκρης. Δηλώσεις συμμετοχής έως 16/10/23

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023: Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου – Παλαιά Επίδαυρος – Λουτρά Ωραίας Ελένης

Εισιτήρια Ολόκληρο: 12 ευρώ, μειωμένο: 6 ευρώ. Ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό 3 ευρώ. Αναχώρηση στις 08:00, επιστροφή στις 20:00. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Πούλμαν δωρεάν, δηλώσεις συμμετοχής έως 18/10/23.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023: Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στην αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων.

Νοέμβριος 2023: Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπονήσια. 6 ημέρες οδικώς με αναχώρηση στις 15 Νοεμβρίου. Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 448 ευρώ, κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο 588 ευρώ – προκαταβολή 100 ευρώ για δέσμευση θέσης ή 188 ευρώ για μονόκλινο (1η δόση 200 έως 20/10/2023, 2η δόση 148 ευρώ έως 2/11/2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει πληρωμής προκαταβολής και θα δοθεί και ο αριθμός της θέσης στο πούλμαν.

Περιλαμβανoνται: Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, διαμονή δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε τετράστερο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή με πρωινό, διαμονή τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε τετράστερο ξενοδοχείο στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό, τρία γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη σε τοπικά εστιατόρια ως αναφέρονται στο πρόγραμμα, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό, κρουαζιέρα στον Βόσπορο (με ιδιωτικό καράβι), κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιπονήσια, φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, ΦΠΑ, διόδια, πάρκινγκ, διελεύσεις και ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

The post Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης για τον Οκτώβριο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΠΗ, Δήμου Πεντέλης, Οκτώβριο,kapi, dimou pentelis, oktovrio