«Τζάμπολ Αγάπης» στο κλειστό των Βριλησσίων το Σάββατο 25/5

Το Τζάμπολ Αγάπης, μία ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης, διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Βριλήσσια με την υποστήριξη του Δήμου Βριλησσίων, με μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί και ενώνει όλους τους ανθρώπους στον ίδιο σκοπό. Έτσι, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων στις 11:00 το πρωί, διοργανώνεται το «Τζάμπολ Αγάπης» που ιδρύθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή

με την έμπνευση του γιου του Μιχάλη, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο ξεκίνησε το 2016.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη φετινή όγδοη περίοδο της πορείας του, το πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε τους 300 αθλητές και αθλήτριες, με τμήματα διδασκαλίας στην Αττική, στην Κόρινθο, στη Λακωνία, στη Θεσσαλονίκη και στις Κυκλάδες.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Γ.Σ. Βριλήσσια μαζί με αθλητές και αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στον Δήμο μια ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης στην καλαθοσφαίριση. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και ωφελούμενοι του ΚΔΑΠΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων.

Θα παρευρεθούν γνωστοί αθλητές, παλαίμαχοι και προπονητές, καθώς και ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος «Н Αλληλεγγύη»

The post «Τζάμπολ Αγάπης» στο κλειστό των Βριλησσίων το Σάββατο 25/5 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζάμπολ Αγάπης, Βριλησσίων, Σάββατο 255,tzabol agapis, vrilission, savvato 255