Ευχέλαιο στο νοσοκομείο της Σητείας από τον Ιεραπύτνης Κύριλλο

09:03 2/5/2024 - Πηγή: dogma

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας, συμπαραστατούμενος από τους Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αρχιερατ. Επίτροπο Σητείας,

τον Αιδ/το Πρωτ. Νικόλαο Παθιάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης, και τον Διάκονο Θεμιστοκλή Μπεϊνά.

Ο Σεβασμιώτατος Ιεραπύτνης ευχήθηκε ολόψυχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και στους νοσηλευομένους την κατ᾿ άμφω υγεία. καλή δύναμη και ευλογημένο Πάσχα.

Στη συνέχεια ο Σεβ και οι Ιερείς έχρισαν με το Άγιο Έλαιο όλους τους ασθενείς, τους συγγενείς-συνοδούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου.

Στην Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κων/νος Βάρδας, η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αφροδίτη Αυγουστινάκη, η Διευθύντρια της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Αθηνά Χαλκιαδάκη κ.α.

The post Ευχέλαιο στο νοσοκομείο της Σητείας από τον Ιεραπύτνης Κύριλλο appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχέλαιο, Σητείας, Ιεραπύτνης Κύριλλο,efchelaio, siteias, ierapytnis kyrillo