Ξημερώνει Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023

23:54 12/10/2023 - Πηγή: dogma

Ξημερώνει Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023.

Δεν ξέρω αν αντέχω να γράφω όσα σκέπτομαι! Δεν ξέρω, εισέτι, αν μπορώ και έχω τη δύναμη πλέον, να σκέπτομαι και να αναμένω από τους ανθρώπους να αποτινάξουν την παχυλότητα του σαρκίου τους και να δουν πίσω από τη λάμψη και τη φωτιά του πολέμου. Πίσω από τα χαλάσματα και τα διαμελισμένα, μάλλον, σώματα πρέπει να είναι!

Δίπλα μας γίνεται πόλεμος! Μάλλον, τώρα ξεκινά και οργανώνεται! Και, πού θα σταματήσει ο αριθμός των θυμάτων και πόσες κατακόμβες θα χρειασθούν για να ρουφήξουν τα κουφάρια, γιατί ως κουφάρια τους θεωρούν, των αμάχων γυναικών,

των αθώων παιδιών, των στρατευσίμων νέων;

Αλλά, ξημερώνει Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023.

Δεν ξέρω αν αντέχω να γράφω όσα σκέπτομαι! Και, ποιος θα ακούσει; Εδώ, στο κέντρο των Αθηνών, δεν προλαβαίνουμε! «Εορτάζουμε» τα 100 χρόνια δημιουργίας και κυκλοφορίας του περιοδικού ΘΕΟΛΟΓΙΑ! Ε, το πολύ πολύ, εν καιρώ, να συμμετάσχουμε και εμείς στον πόνο και την αγωνία των εμπολέμων συνανθρώπων μας – όσοι είναι ακόμη ζωντανοί τότε – αφιερώνοντας ένα 2σσέλιδο, ναι, το ξέρω, πάντα υπήρξα υπερβολικός, λίγες γραμμές δηλαδή, στο περιοδικό ΘΕΟΛΟΓΙΑ, υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του πολέμου…!

Δίπλα μας γίνεται πόλεμος! Και εγώ, δεν ξέρω αν αντέχω να γράφω όσα σκέπτομαι!

Αλλά, ξημερώνει Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023.

Ποιος ξέρει! Ίσως αύριο, είναι μια καλύτερη ημέρα.

Ίσως, αύριο…!

The post Ξημερώνει Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα