«Από τα νησιά δεν αποσύρεις ούτε καριοφίλια»! Νίκος Τόσκας

«Ακόμη και καριοφίλια να είχαμε στα νησιά του Αιγαίου, δεν θα έπρεπε να τα αποσύρουμε , αν δεν είχαμε πρώτα εξασφαλίσει την αντικατάσταση τους. Το θέμα με τα BMP-1 δεν ήταν τεχνικό όπως προσπάθησαν να το παρουσιάσουν από την κυβέρνηση. Όταν αποσύρεις όπλα δείχνεις ότι έχεις μπει στη λογική της αποστρατιωτικοποίησης».

Ο Νίκος Τόσκας πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά κυρίως απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικών των ΕΔ , μιλά με ευθύτητα για το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης.

Ο κ.Τόσκας

μιλά για την επίσκεψη Ερντογάν και λέει ότι είναι καλό να συζητάς αλλά είναι σημαντικό το πότε συζητάς. Απ΄  όσα λέει η στιγμή που έχουμε επιλέξει για κουβέντα με τους Τούρκους δεν είναι η καλύτερη.

Απαντά σε ερωτήματα για όσα έπληξαν τις ΕΔ τους τελευταίους μήνες, τη στρεβλή προσέγγιση που έχουμε ακόμη στο θέμα των εξοπλισμών.

Τι λέει για τις μαζικές παραιτήσεις στις ΕΔ αλλά και την απροθυμία των νέων να ακολουθήσουν στρατιωτική καριέρα; Που αποδίδει αυτά τα ανησυχητικά φαινόμενα;

Ποια είναι η «ήττα» του την οποία αποδέχεται κι έχει να κάνει με τις Ένοπλες Δυνάμεις;

Με τον κ.Νίκο Τόσκα μιλάμε και για τις πολιτικές εξελίξεις. Πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε τις δικές του αποφάσεις σε σχέση με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Από τα νησιά δεν αποσύρεις ούτε καριοφίλια»! Νίκος Τόσκας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Από, Νίκος Τόσκας,apo, nikos toskas