ΙΡΑΝ η επόμενη μέρα, τα πρόσωπα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις και η Ελλάδα-Α.Λεκάκης-Κερκυραίος

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο Ιράν μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου που οδήγησε στο θάνατο πρόεδρο, υπουργό Εξωτερικών και αξιωματούχους της χώρας;

Θα επηρεαστεί δραματικά η πολιτική του Ιράν;

Ποιοι είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Ραϊσί και τι πρεσβεύει ο καθένας;

Ήρθε η ώρα για τους Φρουρούς της Επανάστασης να εκλέξουν για πρώτη φορά πρόεδρο;

Ο Αλέξης Λεκάκης Κερκυραίος ,υποψήφιος διδάκτωρ Ιρανικής Εξωτερικής Πολιτικής στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, σχολιάζει τα σενάρια που τις τελευταίες

ώρες ακούγονται για το Ιράν και αναλύει τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα που θα τα καθορίζουν από δω και πέρα.

Κάνει πολύ σημαντικές επισημάνσεις για τις σχέσεις Ελλάδας-Ιράν, που δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, όχι με ευθύνη της Τεχεράνης. Αναφέρει την πρόσφατη επίκληση του Καζαντζάκη από τον Χαμενεϊ , που αναφέρθηκε στους αγώνες των Ελλήνων κατά των Οθωμανών. Κάτι που πέρασε τελείως απαρατήρητο από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post ΙΡΑΝ η επόμενη μέρα, τα πρόσωπα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις και η Ελλάδα-Α.Λεκάκης-Κερκυραίος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΙΡΑΝ, Ελλάδα-Α Λεκάκης-Κερκυραίος,iran, ellada-a lekakis-kerkyraios