Με «έρευνες από ΣΔΟΕ» απαντούν μέσω «κύκλων» ΥΠΕΘΑ,ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ για το «κούρεμα» 800 ευρώ στους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ!

«Κύκλοι» και «πηγές» που προφανώς εκφράζουν ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ προσπαθούν να εξηγήσουν το «κούρεμα» των 800 ευρώ σε απολαβές βατραχανθρώπων της ΔΥΚ του ΠΝ. Οι «εξηγήσεις» έχουν να κάνουν γενικώς με κάποια έρευνα του ΣΔΟΕ, μετά από καταγγελία κάποιου που υποστήριξε ότι κάποιος ή
κάποιοι έπαιρναν παρατύπως το επίδομα πυροτεχνουργού στη ΔΥΚ! Και γι ΄ αυτό το «έκοψαν» αυτό το μήνα απ΄  όλους;Γιατί το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ ή το ΓΕΝ δεν «παίρνουν πάνω τους» επισήμως με ανακοίνωση το ζήτημα, για να καταλάβουν και οι βατραχάνθρωποι γιατί δεν πληρώθηκαν με όσα είχαν υπολογίσει και αν και πότε θα επανέλθουν οι απολαβές τους σε αυτά που ήξεραν;Η υπόθεση με το επίδομα πυροτεχνουργού έχει προκαλέσει αντιδράσεις όχι τυχαία. Η απαξίωση που εισπράττει η ΔΥΚ δεν έχει να κάνει μόνο με το επίδομα πυροτεχνουργού. Αυτό ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

The post Με «έρευνες από ΣΔΟΕ» απαντούν μέσω «κύκλων» ΥΠΕΘΑ,ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ για το «κούρεμα» 800 ευρώ στους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΔΟΕ, ΥΠΕΘΑΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ, 800, ΔΥΚ,sdoe, ypethageetha, gen, 800, dyk