«Πράσινο φως» για τον εκσυγχρονισμό των 4 φρεγατών ΜΕΚΟ του Στόλου! Μονόδρομος η επιλογή

«Πράσινο φως» για τον εκσυγχρονισμό των 4 φρεγατών ΜΕΚΟ, δόθηκε σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο ΓΕΝ. Μετά από τις απίστευτες παλινωδίες για την ενίσχυση του Στόλου ,όλα δείχνουν ότι η επιλογή του εκσυγχρονισμού των ΜΕΚΟ είναι η μοναδική λύση που έχει απομείνει για να μπορέσει ο Στόλος κάπως να σταθεί στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθοριστικό ρόλο για να κοπεί ο γόρδιος δεσμός έπαιξε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ

Αντώνης Οικονόμου.

Ο προϋπολογισμός για τον εκσυγχρονισμό των ΜΕΚΟ είναι περίπου 750 εκατομμύρια.

Όλα αυτά μετά από τρία χρόνια «μπρος-πίσω» , μεγαλεπήβολα σχέδια και τον κίνδυνο να φορτωθούμε τις αμερικανικές φρεγάτες καραβοφάναρα! Θα αναφερθούμε σε όλα αυτά, όπως και στα «παπαγαλάκια» που έπαιξαν καταστροφικό ρόλο στην όποια προσπάθεια ενίσχυσης του Στόλου και τώρα παριστάνουν τα …ανήξερα.

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι μετά από την απόφαση αποστολής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα. Απόφαση που επανέφερε στο φως τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του Στόλου. Η ΥΔΡΑ «συμμαζεύτηκε» και πήγε στην αποστολή. Τώρα ο κ. Δένδιας και οι σύμβουλοι του ψάχνουν να βρουν πως θα στείλουν δεύτερη φρεγάτα για να αντικαταστήσουν την ΥΔΡΑ, στα τέλη Μαίου.

The post «Πράσινο φως» για τον εκσυγχρονισμό των 4 φρεγατών ΜΕΚΟ του Στόλου! Μονόδρομος η επιλογή appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πράσινο, ΜΕΚΟ, Στόλου Μονόδρομος,prasino, meko, stolou monodromos