Τριπλή αποδόμηση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ζητά καταφύγιο στις Πρέσπες!!!

Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν και δεν είναι απαραίτητο να έχουν καλό τέλος...Αυτή είναι η περίπτωση του παραμυθιού που λέγεται «πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη».Τριπλή η αποδόμηση...Πρώτα από τη νέα κυβέρνση που προέκυψε στη Βόρεια Μακεδονία την οποία έκαναν ...Μακεδονία! Αποτέλεσμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναζητήσει καταφύγιο ...στη  συνθήκη των Πρεσπών!!! Την οποία όπως θα θυμάστε και ο κ.Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ
υπογείως στληριζαν αλλά δημόσια εμφανίζονταν ως υπερασπιστές της Μακεδονίας. Τώρα έχουν αποθέσει περικεφαλαίες και πανοπλίες και απαιτούν την τήρηση της συμφωνίας που επί 5 χρόνια ο κ.Μητσοτάκης την είχε στο συρτάρι του και ΔΕΝ έφερε στη Βουλή ούτε το μνημόνιο που είχε να κάνει με την Άμυνα! Εγκληματικό...Δείτε τον Μάκη Βορίδη και θα καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται η κυβέρνηση.Για όσα είπε για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Βορίδης ,λίγες ώρες έμειναν από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα.Μην είναι τόσο ...άνετος ο κ.Βορίδης.

The post Τριπλή αποδόμηση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ζητά καταφύγιο στις Πρέσπες!!! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τριπλή, Μητσοτάκη, Πρέσπες,tripli, mitsotaki, prespes