Πώς το Hilton θα κάνει ρεβεγιόν εν μέσω lockdown. «Νόμιμη αλλά όχι ηθική» χαρακτηρίζει την κίνηση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά την ανακοίνωση του Χίλτον ότι θα λειτουργήσει τα εστιατόρια του την περίοδο των γιορτών για τους πελάτες που επιλέξουν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο.

Η επίμαχη ανάρτηση στην σελίδα του ξενοδοχείου κάνει λόγο για “εορταστική προσφορά διαμονής”.

Το πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας υπόσχεται “μια ‘απόδραση’ εντός Αθηνών που περιλαμβάνει

μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στο Galaxy από την εκπληκτική τιμή των 142 ευρώ για 2 άτομα” για όλη την περίοδο των γιορτών ενώ η τιμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και αντίστοιχα του ρεβεγιόν θα είναι αυξημένες.

Σημαντική ανταπόκριση

Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι θέσεις στο ρεβεγιόν έχουν σχεδόν κλείσει και η διοίκηση του ξενοδοχείου εξετάζει να λειτουργήσει πέρα από το Galaxy και το Βυζαντινό για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση.

Καββαθάς: Νόμιμο αλλά όχι ηθικό

Την κίνηση του ξενοδοχείου κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς καθώς την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει καλέσει τον ελληνικό λαό να κάνει ρεβεγιόν με μέγιστο αριθμό τα εννέα άτομα.

Σε δηλώσεις του στο News24/7 ο κ. Καββαθάς ανέφερε ότι «έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση όπου προσπαθεί να επιβληθεί το δίκαιο του ισχυρού».

«Είναι σαν να λέμε ότι στο εστιατόριο του Hilton δεν κολλάει ο κορονοϊός ενώ στα δικά μας κολλάει. Εγώ προχώρησα στην επίσημη καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Ανάπτυξης οι οποίες ανέφεραν ότι θα επιληφθούν, καθώς είχα την ηθική δέσμευση απέναντι στο κλάδο μου. Είναι διαφορετικό να προσφέρεις τις υπηρεσίες εστίασης σου σε κάποιους που ταξιδεύουν και δεν έχουν άλλη επιλογή καθώς τα εστιατόρια είναι κλειστά και άλλο να διαφημίζεις στους κατοίκους του νομού σου, γιατί σε αυτούς απευθύνεσαι, έλα να κάνεις ρεβεγιόν σε εμένα όταν οι υπόλοιποι είναι κλειστοί. Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό» σημείωσε ο κ. Καββαθάς.

αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: «Απόλλων», το ξενοδοχείο σύμβολο του Λουτρακίου που εξαφανίστηκε στον σεισμό του ’81. Το αποκαλούσαν στολίδι, αλλά από τους επτά ορόφους «επέζησε» μόνο η πισίνα 

Το πιο αμφιλεγόμενο Νόμπελ Ειρήνης. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπέγκιν στο παρελθόν είχε ανατινάξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο και σκοτώθηκαν 91 άνθρωποι

The post Πώς το Hilton θα κάνει ρεβεγιόν εν μέσω lockdown. «Νόμιμη αλλά όχι ηθική» χαρακτηρίζει την κίνηση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Hilton, Νόμιμη, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών, Συναφών Επαγγελμάτων,pos, Hilton, nomimi, panellinias omospondias estiatorikon, synafon epangelmaton