Σκηνές συνωστισμού στο Λονδίνο λίγο μετά την άρση του lockdown. Ουρές χιλιομέτρων στα καταστήματα. Επιμένει η Ελβετία στο άνοιγμα των χιονοδρομικών

Χάος επικράτησε σήμερα σε αρκετά καταστήματα της Βρετανίας, στην επαναλειτουργία της αγοράς μετά το lockdown.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πλημμύρισαν με χιλιάδες Βρετανούς. Μάλιστα πολλοί δε δίστασαν να περιμένουν στην ουρά για ώρες προκειμένου να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούσαν.

Dying for a bargain in #Debenhams …….what’s wrong with their wit ….#SocialDistance pic.twitter.com/VhuBx1muFV

Eugene

Diamond (@EDiamond136) December 2, 2020

Sad c**ts just to get their atmosphere tops & cedarwood state boxers #primark https://t.co/1NreqZcamU

— Ricky Burford (@RICKY93JB) December 2, 2020

Την ίδια ώρα στην Ελβετία , συνεχίζουν με τις προετοιμασίες για την εορταστική περίοδο τα θέρετρα σκι παρά τις πιέσεις από τις γειτονικές Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία να κλείσουν έως ότου περάσει αυτό το δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος του Βερμπιέ Ελουά Ροσιέ παραδέχθηκε ότι νιώθει την πίεση από άλλες χώρες, αλλά είπε ότι η οικονομία του σκι στην πόλη του είναι πολύ σημαντική για να ακυρωθεί απλά η σεζόν, ιδιαίτερα δεδομένων των μέτρων που λαμβάνει το θέρετρο για να είναι ασφαλείς οι επισκέπτες. Ο ίδιος αναμένει έως 45.000 επισκέπτες τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, λιγότερους από ό,τι συνήθως λόγω «πολλών ακυρώσεων». «Υπάρχει μια οικονομική πλευρά που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, είναι εξαιρετικά σημαντική», δήλωσε ο Ροσιέ.

Η Γαλλία, όπου δεν θα μπορεί να πάει κανείς για σκι πριν από τον Ιανουάριο, σχεδιάζει συνοριακούς ελέγχους για να αποτρέψει τον κόσμο, ενώ το γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας σχεδιάζει αντίστοιχους ελέγχους αλλά και 14ήμερη καραντίνα μετά την επιστροφή των ταξιδιωτών.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: twitter

Διαβάστε ακόμα: Το μυστικό του ύφαλου «Λευτέρης». Το άγνωστο ναυάγιο του γερμανικού πλοίου, που έγινε καταδυτικό φιλμ στη κατοχή. Εκεί ο Ξέρξης είχε κατασκευάσει τον πρώτο φάρο

The post Σκηνές συνωστισμού στο Λονδίνο λίγο μετά την άρση του lockdown. Ουρές χιλιομέτρων στα καταστήματα. Επιμένει η Ελβετία στο άνοιγμα των χιονοδρομικών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα