Blue Horizon: Δεν μου έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη, λέει ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη

Οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, του επιβάτη του Blue Horizon τον οποίο μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου ενώ το οχηματαγωγό απέπλεε από το λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα να πνιγεί, οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη.

Ο αδερφός του, Νίκος μίλησε στο Mega εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδερφό του:

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της

Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα.

Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του “Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδερφού μου.

Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο αδερφός του Αντώνη τόνισε:

«Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδερφό μου στον θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Πάτρα – Δεν απειλούνται σπίτια

Μαρίνα Σάττι (Eurovision): Η απάντηση για τις γκριμάτσες και το χασμουρητό την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ

Βραζιλία: Τους 136 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ

Keywords
Αναζητήσεις
blue-horizon-den-mou-echoun-zitisei-oute-syngnomi-leei-o-aderfos-tou-antoni-kargioti.htm
Τυχαία Θέματα