Ένας ποιητής για μια Θεά!

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση να παρουσιάζει τις νέες συλλογές της κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας.

Αυτές οι μοναδικές προτάσεις αποτελούν ισχυρή έκφραση μιας αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας που ενσαρκώνει τις αξίες της DS Automobiles.

Η συλλογή 2024 είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας – έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας: τον Antoine de Saint Exupéry.

Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά,

που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

Από τα νεανικά του χρόνια, ο Antoine de Saint Exupéry ερωτεύτηκε τον ουρανό και τους αστερισμούς του. Αυτή η πρώιμη γοητεία για την αεροπορία, τον οδήγησε στις τάξεις της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, υποκινώντας έτσι το ανθισμένο πάθος του για τις πτήσεις.

Στη συνέχεια, ο Antoine de Saint Exupéry επέκτεινε την καριέρα του ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας για διάφορους αερομεταφορείς.

Οι σόλο περιπλανήσεις του, με νυχτερινές πτήσεις στην αχανή έρημο Σαχάρα, αποτέλεσαν γόνιμη πηγή έμπνευσης για το λογοτεχνικό του έργο. Τα ταξίδια του στον αέρα τροφοδότησαν τη φαντασία του και οδήγησαν σε πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες του, όπως το «Ταχυδρομείο του Νότου» και η «Νυχτερινή πτήση».

Η φιλοσοφία του για τη ζωή, πηγάζει από τις σελίδες του «Μικρού Πρίγκιπα», μια ιστορία που εξακολουθεί να έχει απήχηση μέχρι σήμερα στους αναγνώστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, υπενθυμίζοντας έτσι τη σημασία της αγάπης, της φιλίας και του μεγαλείου του κόσμου γύρω μας.

Ο Antoine de Saint Exupéry παραμένει αναμφισβήτητα το αθάνατο σύμβολο της επιθυμίας της ανθρωπότητας να αγγίξει τα αστέρια.

Μιλώντας σχετικά ο Thierry Metroz, διευθυντής σχεδιασμού της DS Automobiles τόνισε:

«Όταν σκεφτόμαστε τον Antoine de Saint Exupéry, σκεφτόμαστε τον Μικρό Πρίγκιπα. Όλοι έχουμε την εικόνα ενός άστρου. Εμπνευστήκαμε από αυτό και το ενσωματώσαμε στα γραφικά μας, στα εσωτερικά και εξωτερικά σήματα. Παράλληλα, εργαστήκαμε για την ερμηνεία και την ενσωμάτωση των σχεδίων του».

Η συλλογή Antoine de Saint Exupéry, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη.

Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles.

Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους.

Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupéry. Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Antoine de Saint Exupéry.

Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

Στα πλαίσια του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης Συλλογής, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους ογδόντα πρώτους Ευρωπαίους πελάτες.

Διαβάστε επίσης:

Ράλι Πορτογαλίας: Νίκη – ρεκόρ Ogier

Ferrari: Ο μύθος του V12 (ήχος + video)!

Diana Porsche: Απόγονος και αναβάτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεά,thea