Εξώδικο της Keytrade στο mononews: Τι λέει η εταιρεία για τη New Trade Fertilizers, η απάντησή μας

«Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε ανάμειξη στο “κανόνι” της New Trade», «ούτε εμπνευστήκαμε την υπόθεση αυτή ούτε εξοφληθήκαμε από την New Trade πριν από το “κανόνι”», αναφέρει σε εξώδικό της προς το mononews.gr η Keytrade AG, αναφερόμενη στις πληροφορίες του mononews.gr.

Απαντώντας στις πληροφορίες που δημοσίευσε το mononews.gr στη στήλη Wiseman -πληροφορίες που προέρχονταν, όπως ανέφερε και η στήλη, από νομικές πηγές-, η Keytrade σημειώνει επακριβώς:

«Παρά τα περί του αντιθέτου διαλαμβανόμενα στο ως άνω δημοσίευμα, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει κανένα

οργανωμένο κύκλωμα μεταξύ Ελλάδας- Ελβετίας- Τουρκίας για «κανόνι» της εταιρείας με την επωνυμία «NEW TRADE FERTILIZERS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «NEW TRADE FERTILIZERS LTD» (εφεξής αναφερόμενη ως «New Trade»). Εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε ανάμειξη στο «κανόνι» της New Trade που περιγράφεται στο δημοσίευμα ούτε εμπνευστήκαμε την υπόθεση αυτή ούτε εξοφληθήκαμε από την New Trade πριν από το «κανόνι», όπως ψευδώς και συκοφαντικώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η New Trade οφείλει στην πρώτη από εμάς μεγάλα χρηματικά ποσά από την μέχρι πρότινος συνεργασία τους. Οπότε είναι ψευδείς και ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του ως άνω δημοσιεύματος περί του ότι δήθεν η New Trade πριν το «κανόνι» της εξόφλησε την πρώτη από εμάς. Πρόκειται για μυθεύματα, ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς όπως και το σύνολο των αναφορών του δημοσιεύματος σε εμάς, που έχουν αποκλειστικό σκοπό την κατασυκοφάντησή μας και την προσβολή της εμπορικής μας φήμης, της τιμής και της υπόληψή μας.

Είναι δε κατάφωρα ψευδής και συκοφαντικός ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος ότι η τέταρτη εξ ημών υπέγραφε επιταγές της New Trade. Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Κανείς από εμάς δεν υπέγραψε επιταγές της New Trade ούτε είχε καμία ανάμειξη με την υπόθεση αυτή. Το εν λόγω δημοσίευμα περιέχει επίσης σεξιστικούς και σεξουαλικού περιεχομένου ισχυρισμούς και παράνομες και απολύτως απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες αναφορές στην τέταρτη εξ ημών. Η New Trade δεν ανήκει σε κανέναν από εμάς ούτε στα ίδια συμφέροντα με εμάς. Ούτε μετέχουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη διοίκησή ή στη λήψη των επιχειρηματικών αποφάσεων της New Trade.

Τέλος, καμία μήνυση ούτε αγωγή των πιστωτών της New Trade κατά ημών δεν έχει περιέλθει εις γνώση μας ούτε μας έχει επιδοθεί μέχρι σήμερα.»

Δείτε εδώ το εξώδικο της Keytrade προς το mononews.gr

Η απάντησή μας

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στη στήλη προέρχονταν, όπως προαναφέρθηκε, από νομικές πηγές.

Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζουμε ότι είναι πιθανό να γίναμε αποδέκτες πληροφοριών που δεν ήταν αληθείς και δεν έχουμε κανένα λόγο να μη δεχθούμε, καλή τη πίστη, όσα υποστηρίζει η Keytrade στο εξώδικό της προς το mononews.gr.

Πρόθεσή μας ήταν, όπως πάντα, η ενημέρωση του κοινού και, σε καμία περίπτωση, η κατασυκοφάντηση και σπίλωση καμίας εταιρείας και κανενός προσώπου.

Για τον λόγο αυτό δημοσιεύουμε αυτούσιο το εξώδικο της εταιρείας με την απάντησή της και ανακαλούμε τις πληροφορίες που, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν ήταν αληθείς ή ακριβείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Vodafone Ελλάδας: Έσπασε το φράγμα του 1 δισ. ευρώ σε έσοδα το 2023-2024

Ανδρέας Α. Μαρτίνος: Όλα τα οφείλουμε στη γιαγιά μας Αθηνά

Γιώργος Προκοπίου: Για αυτά που λέω η Μάλτα με βράβευσε και στην Ελλάδα μου έστειλαν το ΣΔΟΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα