Η Silversea παρέλαβε το κρουαζιερόπλοιο Silver Ray

Η εταιρεία Silversea, θυγατρική της Royal Caribbean, παρέλαβε το κρουαζιερόπλοιο Silver Ray, από τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft, το οποίο είναι το δεύτερο πλοίο της καινοτόμου και σύγχρονης κατηγορίας Nova.

«Η

κατηγορία Nova Class της Silversea σηματοδοτεί μια νέα ερμηνεία της πολυτέλειας στη θάλασσα, εισάγοντας ένα άνευ προηγουμένου άνοιγμα στον κόσμο με σχεδιασμό 4.000 m2 εξωτερικού χώρου.

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Ray θα δρομολογηθεί με το αδελφό της πλοίο, Silver Nova, ως ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια που κατασκευάστηκαν ποτέ, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στις κρουαζιέρες του Royal Caribbean Group που συνδυάζεται με μείωση των εκπομπών και της έντασης άνθρακα», γνωστοποίησε με δήλωση της, η εταιρεία.

Το Silver Ray, το οποίο θα αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι στις 15 Ιουνίου από τη Λισαβόνα, θα περάσει τη σεζόν στη Μεσόγειο πριν διασχίσει τον Ατλαντικό στην Αμερική τον Δεκέμβριο του 2024.

«Από τα πιο ευρύχωρα κρουαζιερόπλοια που κατασκευάστηκαν ποτέ, τα Silver Nova και Silver Ray έχουν αναλογία χώρου προς επισκέπτη 75 GRT και προσφέρουν ένα από τα πιο εξατομικευμένα επίπεδα εξυπηρέτησης στη θάλασσα, με αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη 1:1.3, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας μπάτλερ για όλες τις σουίτες.

Τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και σαλόνια σε υπερπολυτελείς κρουαζιέρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Δεκατέσσερα κρουαζιερόπλοια ξεκινούν κρουαζιέρες μέσα στο 2024

Αδέλφια Ηλιόπουλοι: Ο Μάριος κυριαρχεί στα ταχύπλοα πλοία και ο Αντώνης στα ξενοδοχεία

Οι εταιρείες κρουαζιέρας πολυτελείας αναζητούν μικρότερους εναλλακτικούς προορισμούς

Keywords
Αναζητήσεις
i-silversea-parelave-to-krouazieroploio-silver-ray.htm
Τυχαία Θέματα