Η εθνική επιτυχία με τα ΕΑΣ,ο δαιμόνιος Κ.Μ., η αυστηρή εντολή Μαξίμου, η πρωτιά της Μαργέλου και ο αρραβώνας 67χρονου επιχειρηματία με κυρία… 23 Μαΐων

00:02 3/5/2024 - Πηγή: Mononews
Ο Μητσοτάκης, η ΕΑΣ και το εθνικό στοίχημα με τα λεφτά της Ευρώπης

Αγαπητοί αναγνώστες, το ΚΥΣΕΑ έλαβε προχθές μια απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί Εθνική επιτυχία.

Έδωσε το ΟΚ να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία (Joint Venture) με τη συμμετοχή

της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)  και του τσεχικού Czechoslovak Group (CSG).

Η νέα αυτή εταιρεία θα παράγει οβίδες όλων των διαμετρημάτων και φυσίγγια στις εγκαταστάσεις της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Προσέξτε γιατί πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου  επιτυχία της χώρας μας.

Στη νέα αυτή εταιρεία το 51% θα το κατέχει η ΕΑΣ και το 49% οι Τσέχοι.

Η ελληνική πλευρά δεν θα βάλει χρήματα ενώ οι Τσέχοι θα επενδύσουν 50 εκατ. ευρώ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ΕΑΣ προ μηνών υπέβαλε  στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από κοινοτικά κονδύλια ύψους 33 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα αμυντικό πρόγραμμα χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών αμυντικών βιομηχανιών που δημιούργησε η ΕΕ, μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ.

Το πρόγραμμα ονομάστηκε ASAP, δηλαδή το Act in Support Ammunition Production, για την κατασκευή πυρομαχικών που κατά κύριο λόγο οδηγούνται προς την Ουκρανία.

Συνολικά μέσω του ASAP χρηματοδοτούνται δεκάδες αμυντικές βιομηχανίες σε όλες της χώρες της ΕΕ.

Το ελληνικό σχέδιο εγκρίθηκε με την προϋπόθεση να δημιουργηθεί η νέα εταιρεία με την συμμετοχή της ΕΑΣ και των Τσέχων.

Πρακτικά ΕΕ και Τσέχοι επενδύουν στην νέα αυτή εταιρεία το θηριώδες ποσό των 83 εκατ. ευρώ, προκειμένου να χτιστεί μια νέα μονάδα εντός των εγκαταστάσεων της ΕΑΣ στον νομό Αττικής.

Το αίτημα για να χρηματοδοτηθεί η νέα αυτή μονάδα από κοινοτικά κονδύλια έγινε προ μηνών.

Απαραίτητη προϋπόθεση να συσταθεί το joint Venture (JV).

Τελικώς το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε την δημιουργία του κοινού σχήματος.

Προχθές το απόγευμα το ΔΣ της ΕΑΣ ενέκρινε το σχέδιο και τώρα όλα προχωρούν καλώς.

Τη τελική συμφωνία, χειρίστηκαν οι νομικοί σύμβουλοι των Τσέχων, δηλαδή το γραφείο Φλογαΐτη – Σιούτη, και του Ελληνικού Δημοσίου η φίρμα Ζέπος – Γιαννόπουλος.

Έτσι τώρα το αφεντικό της ΕΑΣ Νίκος Κωστόπουλος θα «πετάξει» για τις Βρυξέλλες στις 7 και 8 Μαΐου προκειμένου να πάρει το ΟΚ ότι όλα έγιναν σωστά.

Ακολούθως η χρηματοδότηση που ήδη έχει εγκριθεί,  θα λάβει το τελικό ΟΚ από τις Βρυξέλλες στα τέλη Μαΐου.

Δίχως άλλο η απόφαση του ίδιου  του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εγκρίνει την δημιουργία του JV μεταξύ της ΕΑΣ και των Τσέχων, αποδεικνύει την δυναμική που μπορεί να έχει μια τέτοια εταιρεία.

Αυτή την στιγμή στην Ευρώπη αντίστοιχο εργοστάσιο που να παράγει οβίδες όλων των διαμετρημάτων, υπάρχει μόνο στην Πολωνία.

Άρα σε μια ιδιαίτερα αισθητή περίοδο για την Ευρώπη, που «ξεσπάνε» και θα «ξεσπάνε» πόλεμοι στα σύνορα μας, η ΕΕ με δικά της κονδύλια θα λειτουργεί μια νέα μονάδα παραγωγής οπλικών συστημάτων.

H οποία θα έχει πελάτες μεταξύ άλλων την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Ειδικοί αναφέρουν ότι ο τζίρος της νέας εταιρείας μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 200-300 εκατ. ευρώ σε μια 5ετία.

Jefferies: Στα 10,35 η τιμή στόχος για την Εθνική

Περιθώριο ανόδου της μετοχής της Εθνικής κατά 40% δίνει η αμερικανικής Jefferies τονίζοντας ότι η τιμή στόχος ανεβαίνει στα 10,35 ευρώ από 10,20 ευρώ προηγουμένως.

Και η αλήθεια είναι ότι με την Εθνική στο ταμπλό να κινείται λίγο κάτω από τα 8 ευρώ, η ανάλυση δίνει μια σημαντική προοπτική για τους επενδυτές, με φόντο τα καλά αποτελέσματα τριμήνου, αλλά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Η Jefferies, στα σενάρια που εξετάζει για τη μετοχή, στο θετικό σκέλος τοποθετεί την τιμή στόχο στα 14,75 ευρώ, με περιθώριο ανόδου που προσεγγίζει το 100% και στο αρνητικό σκέλος, η τιμή στόχος των 5,70 ευρώ έχει αρνητικό περιθώριο μόλις 25%.

Τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου ξεπερνούν τα βασικά στοιχεία (καθαρά έσοδα από τόκους – NII και αμοιβές), με το κόστος να κινείται εντός του πλαισίου, ενώ οι απομειώσεις ήταν χαμηλότερες του αναμενόμενου.

Τα NII συνεχίζουν να είναι πάνω από τις προσδοκίες με το καθαρό επιτοκιακό περιθώριο να είναι στις 326 μονάδες βάσης έναντι προβλέψεων για κάτω από 290 μ.β.

Η πρωτιά για Eurobank και Χριστίνα Μαργέλου

Στα τέλη του 2023, δύο Ελληνίδες είχαν συμπεριληφθεί στους κορυφαίους Τραπεζίτες του κόσμου, σύμφωνα με το Top in Ship Finance 2023, της Lloyd’s List.

Η Χριστίνα Μαργέλου της Eurobank, που βρισκόταν στην 7η θέση, και η Μαρίνα Χατζηπατέρα της TMV στην 9η θέση της δεκάδας.

Χθες, καταλάβαμε γιατί η Eurobank οφείλει πολλά στην κ. Μαργέλου η οποία «τρέχει» με… χίλια τα ναυτιλιακά δάνεια της τράπεζας.

Σύμφωνα με μελέτη της Petrofin Research για το έτος 2023, αναφορικά με τις τράπεζες που χρηματοδοτούν την ελληνική ναυτιλία, η Eurobank, κατέχει το μεγαλύτερο ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο μεταξύ των ελληνικών τραπεζών και βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ την 1η θέσει κατέχει η UBS (Credit Suisse).

Η ελληνική τράπεζα διέθεσε λίγο πάνω από 4 δισ. ευρώ δάνεια και ακολουθεί η Πειραιώς ΠΕΙΡ -0,79% 3,75#ifrm164{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig164:hover + #ifrm164,#ifrm164:hover,#trig164:active + #ifrm164,#ifrm164:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;}  με 3,7 δισ., η Alpha Bank ΑΛΦΑ 0% 1,59#ifrm38{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig38:hover + #ifrm38,#ifrm38:hover,#trig38:active + #ifrm38,#ifrm38:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;}  με 3,695 δισ., η Εθνική ΕΤΕ 3,31% 7,81#ifrm86{opacity: 0;transition: opacity 0.5s linear;width:0px; height:0px;border: 2px #e2e2e2 solid; }#trig86:hover + #ifrm86,#ifrm86:hover,#trig86:active + #ifrm86,#ifrm86:active{opacity: 1;transition: opacity 0.5s linear;width:300px; height:359px;position: absolute;bottom: 19px;left: 0px; z-index: 100;} με 3,329 δισ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στους τοπ 20 μπαίνει και η AB Bank, η οποία έδωσε δάνεια 414 εκατ. ευρώ.

Είναι η τράπεζα που πρόσφατα εξαγόρασε ο billionaire Μυστακίδης και στοχεύει να την «απογειώσει».

Η Χριστίνα Μαργέλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College και είναι κάτοχος MSc σε Shipping, Trade and Finance από το Cass Business School.

Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμάς στην κ. Μαργέλου για την πρωτιά…

Ο Γιώργος Τσακίρης, αντιπρόεδρος στην ΕΤΕπ

Ένα πασχαλιάτικο δώρο έλαβε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Τσακίρης, και ταυτόχρονα είναι μια σημαντική διάκριση για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακίρης ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και διαδεχθεί τον Christian Kettel Thomsen, ο οποίος αποχώρησε από την τράπεζα πέρυσι, για να αναλάβει τη θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Δανίας.

Ο νέος αντιπρόεδρος ανέλαβε τα καθήκοντά του επίσημα από την 1η Μαΐου.

Ο Ιωάννης Τσακίρης είναι κάτοχος πτυχίου μηχανικού και διαθέτει σημαντική εμπειρία στον Όμιλο ΕΤΕπ, έχοντας εργαστεί επί 15 έτη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), προτού γίνει υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας το 2019.

Για την ιστορία και για να δείτε πόσο σημαντική είναι η θέση του κ. Τσακίρη, ο Όμιλος ΕΤΕπ, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), υπέγραψε συνολικά νέες συμβάσεις χρηματοδότησης ύψους 88 δισ. ευρώ για περισσότερα από 900 έργα το 2023.

Οι πόροι αυτοί αναμένεται να κινητοποιήσουν επενδύσεις ύψους 320 δισ. ευρώ περίπου, στηρίζοντας 400.000 επιχειρήσεις και 5,4 εκατ. θέσεις εργασίας.

Δύο εκθέσεις για το μέλλον της ΕΕ, που -δυστυχώς- απουσιάζουν από τις προεκλογικές συζητήσεις…

Δεν μπορώ παρά να το επισημάνω και μάλιστα με κάποια δόση μελαγχολίας: υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις για το μέλλον της ΕΕ, που θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα στην Ελλάδα.

Δυστυχώς δεν είναι.

Πρόκειται για την έκθεση του Ενρίκο Λέττα, πρώην πρωθυπουργού  της Ιταλίας και Προέδρου του Ινστιτούτου Ζακ Ντελόρ, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, και την έκθεση του επίσης πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, που αναμένεται οσονούπω με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο κος Λέτα εισηγήθηκε, σε 150 σελίδες, πολλές ρηξικέλευθες προτάσεις προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που θα φέρουν αναπτυξιακό οργασμό στην ΕΕ.

Για παράδειγμα, προτείνει νέα συνταγή για την Ένωση Κεφαλαιαγορών και εισηγείται να γίνει  φιλική προς τους πολίτες ως «Ένωση Αποταμίευσης και Επενδύσεων» συγκεντρώνοντας μεγάλα αποταμιευτικά κεφάλαια που θα ενισχύσουν τα Χρηματιστήρια μεταξύ αυτών και το ΧΑΑ.

Επίσης εισηγείται τομείς της οικονομίας και κυρίως η ενέργεια και οι τηλεπικοινωνίες να ξεφύγουν από τα όρια των εθνικών κρατών και να εναρμονίζονται σε κανόνες για τον ανταγωνισμό στο επίπεδο της ΕΕ των 27.

Τέλος να ανακηρυχθεί η Τεχνολογική Καινοτομία βασικό συστατικό της ΕΕ μαζί με την ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, εμπορευμάτων κεφαλαίων και την ελευθερία εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών.

Η πολυαναμενόμενη έκθεση Μάριο Ντράγκι θα δημοσιοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα προτείνει τρόπους για την κατακόρυφη αύξηση  της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ κυρίως σε βάρος της Κίνας.

Με δύο λόγια ο Μάριο Ντράγκι αναγορεύτηκε από την Κομισιόν σε «ανταγωνιστή της Κίνας» με όχημα το μέλλον της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας.

Ένα παράδειγμα: οι ευρωπαϊκές αγορές πλημμυρίζουν  με φθηνότερα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η τιμή τους διατηρείται τεχνητά χαμηλή από τεράστιες κρατικές επιδοτήσεις.

«Αυτό προκαλεί στρεβλώσεις στην κοινή ενιαία αγορά μας και για το λόγο αυτό, ανακοινώνω ότι η Επιτροπή ξεκινά έρευνα κατά των επιδοτήσεων για ηλεκτρικά οχήματα που προέρχονται από την Κίνα» είπε πριν μερικούς μήνες η κα Φον Ντερ Λάιεν, η επικεφαλής της Κομισιόν αναθέτοντας τη σύνταξη της Έκθεσης στον…«σούπερ Μάριο» Ντράγκι.

Όλοι βλέπουν ότι η Έκθεση Λέττα και η Έκθεση Ντράγκι θα δώσουν κατεύθυνση  για το μέλλον της Ευρώπης, σε μια περίοδο όπου φαίνεται να χάνει έδαφος αλλά και χιλιάδες θέσεις εργασίας στον παγκόσμιο ανταγωνισμό και να βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες απειλές στην ασφάλειά της, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Δυστυχώς όλα αυτά τα κομβικά και για την Ελλάδα θέματα δεν γίνονται θέμα συζήτησης   ενόψει των ευρωεκλογών.

Θα έπρεπε να είναι όμως, διότι αυτό είναι το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος…

Αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος; Από που άραγε;

Είναι ασφαλώς η πολιτική είδηση των ημερών.

Ο λόγος για την αποφυλάκιση του ηγέτη της ναζιστικής οργάνωσης (σύμφωνα με το δικαστήριο) Χρυσής Αυγής, του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Θα σκέφτηκαν οι δικαστές: «Ε, να μην πάει να κάνει Πάσχα ο άνθρωπος σπίτι του;

Να τσουγκρίσει κανένα αυγό; Να φάει και λίγη μαγειρίτσα;»

Πληρούσε, βεβαίως, τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου, αφού είχε εκτίσει 3/5 της ποινής.

Αλλά οι ουσιαστικές προϋποθέσεις;

Το γεγονός ότι ο εισαγγελέας διαφώνησε επειδή έκρινε ότι με την αρθρογραφία του ο Μιχαλολιάκος έδειχνε αμετανόητος;

Κανείς δεν τον άκουσε.

Αλλά, εγώ θέλω να σας πληροφορήσω για κάτι και θα επανέλθω λίαν συντόμως αν χρειαστεί.

Ερωτώ λοιπόν τους αρμόδιους: Ο κ. Μιχαλολιάκος πού έκτιε την ποινή του τα τελευταία δύο χρόνια;

Σε κανένα μπουντρούμι που δεν το έβλεπε ο ήλιος;

Ή κυριλέ χωρίς να τον ενοχλεί κανείς σε κέντρο αποκατάσταση στους Αγίους Αναργύρους;

Στη φύση δηλαδή, άνετος, χωρίς κάγκελα και φυλακισμένους.

Έτσι εξέτιε για σχεδόν μια διετία την ποινή του ο κ. Μιχαλολιάκος, για να μην τρελαθούμε τελείως ότι ο επονομαζόμενος και «μικρός Φύρερ» ήταν σε τίποτε σκληρές φυλακές.

Και το ζήτημα δεν είναι αν αποφυλακίστηκε.

Το ζήτημα (και στην κυβέρνηση) είναι οι Χρυσαυγίτες που βρίσκονται ήδη εκεί έξω.

Θα επανέλθω!!!

Γιατί είναι… δαιμόνιος ο Κυριάκος

Τελικά αυτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι… σατανικός.

Δαιμόνιος.

Τι έκανε λέτε με αποτέλεσμα να είναι όλοι οι υπουργοί στην… πρίζα;

Όπως θυμάστε ο πρωθυπουργός όρισε 12 υπουργούς υπεύθυνους για τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ με τον κάθε έναν από αυτούς να αναλαμβάνει και μια περιφέρεια.

Σκεφτείτε σε σε ένα μήνα έχουμε τις ευρωεκλογές με τον κ. Μητσοτάκη να τους δίνει έντονο πολιτικό χαρακτήρα και να βάζει τον πήχη στο 33% και πάνω.

Οπότε, σε όποια περιφέρεια δεν πάει καλά το κυβερνών κόμμα, αμέσως θα το χρεωθεί ο υπουργός που ήταν υπεύθυνος εκεί.

Κι επειδή το ταμείο του Μαξίμου γράφει… ανασχηματισμός, οι υπουργοί, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για το τι έκαναν, ώστε να έχουν θέση και στην επόμενη κυβέρνηση.

Και κάπως έτσι οι 12 υπουργοί όχι μόνο δεν θα κάνουν τις 5νθήμερες εκλογές του Πάσχα με χαλαρότητα, κρασάκι και αρνάκι, αλλά θα πρέπει να έχουν το νου τους στην περιφέρεια που ανέλαβαν επ’ ώμου.

Για σκεφτείτε π.χ. τον Νίκο Δένδια (που δεν διάγει και τις καλύτερες των σχέσεων με το Μαξίμου) να θέλει να είναι στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, αλλά να έχει και την κρίσιμη Κεντρική Μακεδονία να «τρέχει».

Είπαμε, δαιμόνιος ο Κ.Μ.

Τους έχει όλους στην… τσίτα.

Πώς διασώθηκε ο υφυπουργός Βαρτζόπουλος και η εντολή Μαξίμου

«Βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό σας πριν μιλήσετε».

Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει το Μέγαρο Μαξίμου σε υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος;

Φοβούνται μήπως κάποιοι ξεφύγουν κι αρχίσουν να μιλούν εκτός γραμμής (και λογικής), δίνοντας ισχυρά πατήματα στην αντιπολίτευση για σκληρή κριτική και επιθέσεις.

Κάηκαν με τον Βαρτζόπουλο και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες και φυσάνε και το γιαούρτι.

Και για να ξέρετε, με τον ψυχίατρο και υφυπουργό Υγείας ήταν έξαλλοι στο Μαξίμου διότι οι δηλώσεις του ήταν όντως «περίεργες» κι έδωσαν λαβή στα κόμματα της αντιπολίτευσης να «χτυπήσουν» σε ένα ευαίσθητο θέμα.

Και ο Βαρτζόπουλος διασώθηκε και δεν αποπέμφθηκε, όπως ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι η πολύχρονη σχέση που διατηρεί ο ψυχίατρος με τον Αντώνη Σαμαρά.

Και σίγουρα δεν ήθελαν στο Μαξίμου να ανοίξουν κι άλλο μέτωπο με τον πρώην πρωθυπουργό, ειδικά μετά την αποχώρηση Παπασταύρου.

Ο δεύτερος είναι ότι ο κ. Βαρτζόπουλος είναι «πούρος» δεξιός, προερχόμενος από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί που χωλαίνει δηλαδή η ΝΔ.

Στο Μαξίμου δεν θα ήθελαν με τίποτε να ενισχύσουν την «αντισυστημική» δεξιά ψήφο, δηλαδή εκείνους που θέλουν να «τιμωρήσουν» τη ΝΔ και ψηφίζουν Βελόπουλο, Νατσιό της Νίκης και… Λατινοπούλου.

Ετσι, ο υφυπουργός διασώθηκε, αλλά στο Μαξίμου δεν θέλουν άλλα τέτοια λάθη…

ΠΑΣΟΚ: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια…

Σας έγραφα προ ημερών για τα… νεύρα που έχουν στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς τα δημοσκοπικά δεδομένα δεν είναι καλά για το ΠΑΣΟΚ.

Όμως, σας έγραφα και για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το μόνο κόμμα που θα παρουσιάσει άνοδο, ίσως και διπλασιασμό των ποσοστών του σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2019.

Επομένως, μήπως ο πρόεδρος Νίκος είναι καλό να ρίξει τους τόνους και να μην βλέπει… φαντάσματα, μέχρι να δει το αποτέλεσμα της πραγματικής δημοσκόπησης, δηλαδή της κάλπης;

Διαβάζω για παράδειγμα τι είπε στη Βουλή ο κ. Ανδρουλάκης και φρίττω.

Είπε συγκεκριμένα: «Μας κάνατε πάλι μαθήματα από τα τηλεπαράθυρα που συνήθως βγαίνετε μόνοι.

Αν βλέπεις το πάνελ είναι όλη ΝΔ.

Ο δημοσιογράφος που ρωτάει, αυτός που απαντάει, αυτοί που σχολιάζουν. Είναι ένα πάνελ της Νέας Δημοκρατίας.

Τους βαφτίζουν ειδικούς.

Όλοι με κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Τι είπε ο Πρωθυπουργός;

Ότι στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία του Τύπου, αυτήν είναι η ελευθερία του Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το 2024», ανέφερε.

Νεύρα, πολλά νεύρα και άδικα.

Δεν είδα να μη λένε τις απόψεις τους και ελεύθερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ούτε είδα να μην υπάρχει αντίλογος στη Νέα Δημοκρατία.

Εκτός κι αν ο κ. Ανδρουλάκης υιοθετεί απόψεις που μόνος σε «κιτρινισμό» παραπέμπουν.

Αλλά για να το πω και πιο λαϊκά: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια».

Τις κάλπες θα τις γεμίσουν οι… τιμές

Πάντως, αυτά τα κόμματα… πρωτοτυπούν κάθε Πάσχα, κι όχι μόνο.

Με το κορυφαίο θέμα που απασχολεί τους πολίτες να είναι η ακρίβεια και το «τσουχτερό» πασχαλινό τραπέζι, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί επισκέφτηκαν την… αγορά γενικώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε στα Βόρεια προάστια και το Μαρούσι, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο και συνομίλησε με τους εμπόρους, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε βόλτα στην αγορά της Καλλιθέας.

Για να μη νομίζετε ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν με όρους Βρυξελλών.

Μάλλον για τις τιμές στα… κολοκύθια Βρυξελλών θα ψηφίσουν οι πολίτες παρά για τους ευρωβουλευτές.

Όπως μου έλεγε δημοσκόπος που κάνει έρευνες συνεχώς, «μπορεί η ΝΔ να έπαθε ζημιά από δεξιά με το γάμο των ομόφυλων, μπορεί η υπόθεση των Τεμπών να την πλήγωσε, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα στην κυβέρνηση, όμως, οι τιμές στην αγορά είναι αυτές που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα».

Με απλά λόγια, η τσέπη θα… γεμίσει και πάλι την κάλπη, και γι’ αυτό σπεύδουν οι πολιτικοί αρχηγοί στις γειτονιές για να δουν πώς κινείται η αγορά.

Ο αρραβώνας 67χρονου επιχειρηματία με ευειδή κυρία…  23 Μαΐων

Σήμερα σας έχω ένα hot quiz για έναν επιχειρηματία που αποφάσισε να αρραβωνιαστεί πριν από λίγο καιρό, όμως λίγοι το γνωρίζουν.

Εκείνος είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, πασίγνωστος, επικεφαλής εταιρείας που κάνει τζίρο πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Είχε παντρευτεί στο παρελθόν, έχει και παιδιά, αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν… ελεύθερο πουλί.

Έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 67 του χρόνια, ζωή να ‘χει, και πριν από λίγο καιρό έβαλε βέρα στο αριστερό, δηλαδή αρραβωνιάστηκε, με νεαρή ευειδή κυρία, μόλις 23 Μαΐων.

Η δεξίωση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε πολυτελή χώρο των νοτίων προαστίων, με εκλεκτούς καλεσμένους, πολύ ποτό, βεγγαλικά και υπέροχη διάθεση.

Τι κι αν η αρραβωνιαστικιά είναι πολύ μικρότερη από τα παιδιά του επιχειρηματία.

Η ουσία είναι ότι αγαπιούνται και το… δείχνουν.

Αγαπητοί αναγνώστες, επειδή και ο wiseman… άνθρωπος είναι και θέλει ξεκούραση, καλό φαί και καλό κρασί, σας αποχαιρετώ μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Σας εύχομαι καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση με υγεία και χαρές!

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Keywords
εασ, εθνικη, αρραβωνας, επιτυχια, μαξιμου, joint venture, στην κ, χρυση αυγη, νεα δημοκρατια, Καλό Πάσχα, εασ, κυσεα, νέα, εταιρεία, joint, συμμετοχή, group, support, βρυξέλλες, μαΐου, νατο, eurobank, top, ship, finance, list, τραπεζες, ubs, alpha, ετε, deree, msc, business, school, ελλαδα, οσονούπω, κος, χαα, μιχαλολιάκος, πασχα, φύρερ, υπουργοι, πήχη, εκλογες, κερκυρα, συριζα, σαμαρας, θεσσαλονικη, ΠΑΣΟΚ, βουλη, quiz, ανάσταση, προσφορες, υφίσταται, εθνικη τραπεζα, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δωρο πασχα, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, ανασχηματισμος, eurobank alpha, alpha eurobank, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, Μις φαν ντερ ρόε, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, θεμα εκθεσης 2012, τραπεζα πειραιως, alpha bank, τελος του κοσμου, ιταλια εκλογες, νεος παπας, τελη κυκλοφοριας 2014, αποτελεσματα ευρωεκλογων, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, μιχαλολιάκος, κομματα, αποτελεσματα, επιδοτησεις, φυσιγγια, χωρες, αυτοκινητα, δανεια, δημοκρατια, ετε, θεμα, ουκρανια, πειραιως, προγραμμα, υγεια, alpha, eurobank, msc, quiz, ubs, αγορα, αυξηση, ανδρουλακης, ανθρωπος, ανάσταση, απλα, αρνακι, βεγγαλικα, βορεια, βορεια προαστια, βρισκεται, βρυξέλλες, γεγονος, γινει, γινονται, γιαουρτι, γλωσσα, διαστημα, δυστυχως, δειτε, δηλωσεις, διοικηση, δωσει, δωρο, εγινε, εδαφος, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκθεσεις, ελευθερια, ενεργεια, εργα, επενδυσεις, επρεπε, ερευνα, ερευνες, εταιρεία, ετη, ετος, ευθυνη, ευειδη, ευρωπη, ζημια, ζωη, υποθεση, υφίσταται, υφυπουργος, θεσεις εργασιας, θετικο, καγκελα, κυβερνηση, κυσεα, κυρια, κι αλλο, κομμα, κος, κρασι, λεφτα, λογια, λογο, μαΐου, μακεδονια, μηνες, μητσοτακης, μυαλο, νατο, ναυτιλια, νευρα, νικο, ξεκουραση, ξερετε, ορια, οσονούπω, ουσια, οχηματα, οχημα, παιδια, πολωνια, προβληματα, σελιδες, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνταξη, συμμετοχή, συνταγη, σπιτι, σχεδιο, ταυτοτητα, τζιρος, τιμη, τσιτα, φαντασματα, φιρμα, φυση, φοντο, χαα, χριστινα, ιωαννης, group, αφεντικο, αγορες, ασφαλεια, business, deree, ελληνικα, ενωση, εθνικο, φυλακες, finance, ship, ιδιαιτερα, joint, εισβολη, index, joint venture, κωστοπουλος, κυριακου, list, μελετη, πήχη, πληροφοριες, ποτο, πωληση, support, school, στην κ, τραπεζα, top, θελω να, θεματα, θεσεις, υγειας, υπεροχη, βεβαιως
Αναζητήσεις
i-ethniki-epitychia-me-ta-easo-daimonios-km-i-afstiri-entoli-maximou-i-protia-tis-margelou-kai-o-arravonas-67chronou-epicheirimatia-me-kyria-23-maon.htm
Τυχαία Θέματα