Προτάσεις για το Conference League

09:33 2/5/2024 - Πηγή: Mononews

Σκοράρει και ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Οι 4 ημιτελικοί του Europa League και του Conference League γίνονται σήμερα στις 22:00. Ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Μεγάλη είναι η πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους». Διεκδικούν την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα, στην OPAP Arena.

Η

αποστολή τους είναι δύσκολη αλλά εδώ που έφτασαν όλα μπορούν να συμβούν. Η Άστον Βίλα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα της Premier League και είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Champions League.

Στην έδρα της είναι δυνατή και σκοράρει με άνεση. Δέχεται πάντως και γκολ, όπως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσέλσι, για το πρωτάθλημα, όπου προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε 2-2. Ο Ολυμπιακός θα προσέξει την άμυνά του αλλά θα ψάξει και το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Ποντάρω στο Goal.

Στον άλλο ημιτελικό του Conference League οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα στη Φιορεντίνα, αλλά η αντίπαλός της Κλαμπ Μπριζ είναι επικίνδυνη και ικανή για να κάνει τη ζημιά και στην Ιταλία.

Θυμίζω τις 2 πολύ καλές εμφανίσεις της και τις 2 νίκες στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Η Φιορεντίνα τρόμαξε να αποκλείσει την Βικτόρια Πλζεν, στην παράταση, μετά από 2 ισοπαλίες με 0-0. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε αυτό το ματς. Ρισκάρω με τα 2-3 γκολ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

153 (22:00)ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣGOAL1,84154 (22:00)ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ2-3 ΓΚΟΛ1,90
Keywords
Αναζητήσεις
protaseis-gia-to-conference-league.htm
Τυχαία Θέματα
Προτάσεις, Conference League,protaseis, Conference League